fbpx

Verstappen – min alder vil altid diskuteres

Den yngste kører nogensinde i Formel 1 – Max Verstappen, forudser at hans alder vil forblive et emne i medierne i lang tid fra nu.

Den kun 17-årige Hollænder, der dog når at blive 18 inden sæsonstart, er skeptisk, og tror at hans alder og erfaring vil være noget som eksperter vil diskutere igen og igen.

Allerede nu har omtalen omkring hans uerfarenhed og manglende alder bragt mange eksperter til tasterne, da de mener det er alt for tidligt at han bliver bragt ind i dette cirkus.

“Sidste vinter, var planen at forblive 2 yderligere år i Formel 3, for derefter at vælge hvad der skulle ske! Så begyndte jeg at få gode resultater, og derfra tog det fart. Jeg forventede ikke det ville gå så hurtigt, det gik så hurtigt at jeg måtte hjem og undersøge om jeg overhovedet havde det der skulle til for at måtte deltage – og det havde jeg!” Udtalte Verstappen.

“Personligt har jeg ingen problemer med det der bliver sagt om mig i pressen, det giver mig blod på tanden, og endnu mere lyst til at vise hvad jeg kan, når det første løb i sæsonen sættes i gang. Jeg bliver stille bedre, og bare på de 3 træninger jeg allerede har været en del af, kan jeg mærke en udvikling. Jeg forbliver positiv.” Afsluttede han interviewet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.