fbpx

Spar penge på brændstof på kør-selv ferien!

Tiden er kommet, og mange danskere drager i disse dage sydpå i deres biler, og det er derfor vigtigt at vide hvor der kan spares, og hvor der skal spares. Spar derfor penge på brændstof på kør-selv ferien!

Pressemeddelelse

Et af de steder der kan spares mange penge, er på brændstof. Det er ikke helt ligegyldigt hvor du tanker, f.eks. sparer du næsten 3,50kr på at tanke 95 Blyfri i Østrig kontra i Italien! Det er en tanke der er værd at tage med når man begynder sin færd sydpå.

OK har lavet en lille sammenligning af benzin- (95) og diesel-priserne i Tyskland, Østrig, Italien og Frankrig. Vi er naturligvis godt klar over at priserne kan afhænge af, hvilken tankstation du tanker ved, præcis som der er forskel på f.eks. Ingo og Shell.

Forskel på priserne

Dieselpriser
Tyskland (9,95 kr/l) kontra Frankrig (11,04 kr/l) = 1,09 kr. billigere i Tyskland pr. liter.

Tyskland (9,95 kr/l) kontra Østrig (8,96 kr/l) = 0,99 kr. billigere i Østrig pr. liter.

Østrig (8,96 kr/l) kontra Italien (11,79 kr/l) =  2,83 kr. billigere i Østrig pr. liter.

LÆS OGSÅ:
Banebrydende V60 plug-in hybrid fra Volvo

Så kan du vente med at fylde bilen helt op med diesel til du rammer Østrig, kan der spares mange penge i den lange bane. Tanker du bilen med 50 liter i Østrig inden grænsen til Italien, sparer du f.eks. næsten 142 kr. på en så simpel ting.

Benzinpriser, oktan 95
Tyskland (11,32 kr/l) kontra Frankrig (11,70 kr/l) = 0,38 kr. billigere i Tyskland pr. liter.

Tyskland (11,32 kr/l) kontra Østrig (9,42 kr/l) = 1,90 kr. billigere i Østrig pr. liter.

Østrig (9,42 kr/l)  kontra Italien (12,75 kr/l) = 3,33 kr. billigere i Østrig pr. liter.

Vi tager samme eksempel igen. Tank bilen med 50 liter Blyfri 95 i Østrig inden grænsen til Italien, der er en besparelse på 166 kr. Det er værd at tage det hele med!

Kilde: Fuel-prices-europe.info (Priserne er hentet 10. juli 2018)
Pressemeddelse fra OK a.m.b.a.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.