fbpx

Seat Leon CUPRA 300

Seat har lanceret en ny model af deres Seat Leon, både som stationcar og hatchback. Spørgsmålet var hurtigt derefter, “Det bliver vel også en CUPRA-model?!” – Naturligvis! Og med intet mindre end 300 hestekræfter.

Seat har lanceret den med ordene, “Den stærkeste Seat nogensinde!”, men tilbage i 2008 lavede Seat en lille produktion af en CUPRA 310-version i Holland, der dog kun blev produceret 100 eksemplarer af.

Den nye Leon CUPRA får 300 heste, 10 mere end forgængeren der havde 290, fra en ny 2,0 TSI motor, placeret i front. Den får ligeledes mere moment, intet mindre end 380 Nm (tidl. 350), der fremtræder allerede fra 1800 omdrejninger, helt op til 5500! Dette giver den et optræk der giver 0-100 på blot 5,6 sekunder, og en topfart på 250 km/t!

Som det ser ud lige nu, bliver det kun stationcar-modellen, der får mulighed for 4×4, og dermed kun forhjulstræk på hatchback’en og den normale 5-dørs.

Bilen er tilgængelig i engelske forhandlere allerde her fra marts, hvor der også vil komme priser på alt udstyr mm. Men du kan allerede nu konfigurere og designe din egen, på Seat’s danske hjemmeside. Prøv dette her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.