fbpx

Oplev Tesla Model 3 i København i dag!

Tesla’s Model 3 har været længe ventet, og i dag er muligheden for at se bilen hos Tesla’s forhandler i København i dag!

Det er muligt at komme forbi og opleve bilen fra 11:00 – 14:00 i dag på adressen Bredgade 35, København.

I dag, torsdag den 6. december, vil du kunne opleve og teste den efterltragtede Tesla Model 3 elbil for første gang i Tesla’s butik i København.

Model 3 blev reserveret af 325.000 mennesker på bare én uge. De havde ikke set bilen eller modtaget nogen fakta før de placerede deres reservationer, hvilket beviste hvor enormt markedsinteressen for elbiler var og er i dag. Den autonome kørsel er også et stort trækplaster til den store interesse. Volumenmodellen er en vigtig milepæl for Tesla, hvis mål er at gøre elbiler tilgængelige for mange flere og fremskynde overgangen til bæredygtig mobilitet.

LÆS OGSÅ:
Politiet fængsler naiv fyr for Facebook billede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.