fbpx

Oplev finalen live! DM Rally i Ans

Det er ikke sikkert mange af jer ved, at der i denne weekend bliver afholdt DM Rally finale i Ans området – har vi ret?

Oplev finalen live! DM Rally i Ans, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Praktiske informationer:
Sted: Ans Søpark 30, 8643 Ans By
Tidspunkt: 31 oktober – 1 november
Vejr: 14°C og solskin! (Ergo ingen undskyldninger for ikke at møde op!)

 

Danske rallykørere fra hele landet skal i denne weekend dyste om hvem der bliver dette års mestre, især 2 biler og mandskab er i fokus, her taler vi om Ib Kragh og Mie Petersen, mod Christian Jensen og Freddy Pedersen.

Ib Kragh og Mie Petersen vil være kørende i en Peugeot 207 Super 2000 med startnummer 5, hvorimod Christian Jensen og Freddy Pedersen er kørende i en Peugeot 208 T-16 med startnummer 4.

Der er lagt op til en utrolig kamp om guldet, og der er ikke nogen grund til ikke at opleve kampen live i Ans. Christian og Freddy er 9 point bagefter Ib og Mie, da førstenævnte ikke kunne stille op i sæsonens første løb, da bilen ikke var færdig.

Som en lille bonusinfo kan vi meddele at Esben Hegelund og Ole Frederiksen i år deltager i en Ford Fiesta WRC racer! Denne bil kører med startnummer 1, så trop op tidligt!

 

Få andre informationer her hos RallyDenmark.dk

Køb din billet her!

Publikums informationer finder du her!

Deltagerliste kan du se og printe ud her

 

 

Kilde:
RallyDenmark.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.