fbpx

Den nye Porsche 991.2 GT3 RS er landet!

Der blev for få dage siden lækket billeder af Porsches helt nye Porsche GT3 RS, der eftersigende kan levere intet mindre end 9.000 omdrejninger i sprød symfoni.

Bilen blev fremvist i videoen (kan findes herunder), samt på billederne i “Lizard Green”, der giver bilen et helt nyt frisk pust. Denne bil spås desværre til at blive den sidste N/A bil af sin slags fra Porsche, da der på det seneste har været rygter omkring GT-modellerne fremover får monteret turbo. Intet er dog officielt bekræftet endnu, og Porsche elsker at overraske!

Den naturlige 4.0L række 6’er forventes nu at levere 520 hk, 20 mere end forgængeren, hvilket gør den 0,1 sekund hurtigere fra 0-100, end den forrige GT3 RS. Man vil eftersigende kunne både krydse Weissach-kit og bur af på udstyrslisten, når og såfremt man er så heldig at kunne købe denne sag. Bilen bliver officielt fremvist på motorshowet i Geneva om to uger.

Priser

Den nye supersportsvogn koster fra kr. 3.780.602 inklusive moms, afgifter og landespecifikt udstyr.

Galleri findes under videoen.

[nggallery id=752]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.