Den nye Porsche 991.2 GT3 RS er landet!

Der blev for få dage siden lækket billeder af Porsches helt nye Porsche GT3 RS, der eftersigende kan levere intet mindre end 9.000 omdrejninger i sprød symfoni.

Bilen blev fremvist i videoen (kan findes herunder), samt på billederne i “Lizard Green”, der giver bilen et helt nyt frisk pust. Denne bil spås desværre til at blive den sidste N/A bil af sin slags fra Porsche, da der på det seneste har været rygter omkring GT-modellerne fremover får monteret turbo. Intet er dog officielt bekræftet endnu, og Porsche elsker at overraske!

Den naturlige 4.0L række 6’er forventes nu at levere 520 hk, 20 mere end forgængeren, hvilket gør den 0,1 sekund hurtigere fra 0-100, end den forrige GT3 RS. Man vil eftersigende kunne både krydse Weissach-kit og bur af på udstyrslisten, når og såfremt man er så heldig at kunne købe denne sag. Bilen bliver officielt fremvist på motorshowet i Geneva om to uger.

Priser

Den nye supersportsvogn koster fra kr. 3.780.602 inklusive moms, afgifter og landespecifikt udstyr.

Galleri findes under videoen.

[nggallery id=752]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!