fbpx

Den nye Porsche 991.2 GT3 RS er landet!

Der blev for få dage siden lækket billeder af Porsches helt nye Porsche GT3 RS, der eftersigende kan levere intet mindre end 9.000 omdrejninger i sprød symfoni.

Bilen blev fremvist i videoen (kan findes herunder), samt på billederne i “Lizard Green”, der giver bilen et helt nyt frisk pust. Denne bil spås desværre til at blive den sidste N/A bil af sin slags fra Porsche, da der på det seneste har været rygter omkring GT-modellerne fremover får monteret turbo. Intet er dog officielt bekræftet endnu, og Porsche elsker at overraske!

Den naturlige 4.0L række 6’er forventes nu at levere 520 hk, 20 mere end forgængeren, hvilket gør den 0,1 sekund hurtigere fra 0-100, end den forrige GT3 RS. Man vil eftersigende kunne både krydse Weissach-kit og bur af på udstyrslisten, når og såfremt man er så heldig at kunne købe denne sag. Bilen bliver officielt fremvist på motorshowet i Geneva om to uger.

Priser

LÆS OGSÅ:
Mekaniker kører galt i BMW M4 Coupe

Den nye supersportsvogn koster fra kr. 3.780.602 inklusive moms, afgifter og landespecifikt udstyr.

Galleri findes under videoen.

[nggallery id=752]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.