fbpx

Milliardær overvejer at købe Marussia F1

Milliardær overvejer at købe Marussia F1, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Først var det Sauber han ville købe, nu rygtes det, at han vil købe Marussia.

Milliardæren Lawrence Stroll har ændret mening. Sådan lyder det på rygter som florerer rundt i medierne lige nu.

Efter det seneste Grand Prix i Italien (Monza), har det været meget omtalt i pressen at den canadiske modeekspert og racerinteresserede milliardær, har skiftet mening.

Først ville han købe Sauber F1 Team, som stadig har en økonomisk fare for at udgå helt af Formel 1, hvis reglerne bliver ved med at ændres.

Han befærdede sig meget omkring Marussia garagen, og blev ikke set i nærheden af Sauber’s garage i løbet af hele weekenden.

“Lawrence Stroll fik kun negative kommentarer og respons, for det tilbud han havde givet det schweiziske team, tidligere på året. Jeg tror det er derfor han nu er interesseret i Marussia.” sagde en kilde til magasinet ItaliaRacing.

En anden grund til rygterne skabes, er pga. hans søn som er en del af et ungt Ferrari akademi. Marussia er det eneste team, som udover Ferrari selv, som benytter en Ferrari-motor. Spørgsmålet er om Lawrence er i gang med opkøbe teamet, for at få sin søn ind i sporten?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.