fbpx

Max Verstappen arrig på Carlos Sainz

”Starten var god, ligeså det første stint, så indtil da gik alting som planlagt. Men efter Carlos ignorerede en teamordre gik alt der kunne og ville gå galt, galt.” sagde Max surt.

Da Max blev adspurgt om hvorvidt han var hurtigere, efter en masse radiomeddelelser hvor han ville have lov til at køre forbi Carlos og andre, svarede han: ”Ja, jeg var hurtigere en Carlos igennem hele løbet. Teamet fortalte ham at han skulle lukke mig forbi, men det gjorde han ikke. Han ignorerede teamordren, så jeg ved nok…”

Omkring det ene VM-point: ”Det betyder intet for mig, ét point er ingenting.” sagde Max surt.

Også Max Verstappens far, Jos Verstappen, var i en heftig diskussion med Franz Tost efter løbet, med vilde armfagter. Han var tydeligs sur og arrig som hans søn, men han nægtede at tale med pressen om situationen: ”Det er bedre Max tager den med pressen. Max ved hvad der skete, og det er meget skuffende!” afsluttede Jos Verstappen

Lille flashback til Singapores Grand Prix 2015, hvor Max Verstappen nægtede en teamordre om at bytte plads med Carlos Sainz.

“We need to swap positions okay? Swap positions…” (Toro Rosso)
“NO!” (Max Verstappen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.