fbpx

Max Verstappen arrig på Carlos Sainz

”Starten var god, ligeså det første stint, så indtil da gik alting som planlagt. Men efter Carlos ignorerede en teamordre gik alt der kunne og ville gå galt, galt.” sagde Max surt.

Da Max blev adspurgt om hvorvidt han var hurtigere, efter en masse radiomeddelelser hvor han ville have lov til at køre forbi Carlos og andre, svarede han: ”Ja, jeg var hurtigere en Carlos igennem hele løbet. Teamet fortalte ham at han skulle lukke mig forbi, men det gjorde han ikke. Han ignorerede teamordren, så jeg ved nok…”

Omkring det ene VM-point: ”Det betyder intet for mig, ét point er ingenting.” sagde Max surt.

Også Max Verstappens far, Jos Verstappen, var i en heftig diskussion med Franz Tost efter løbet, med vilde armfagter. Han var tydeligs sur og arrig som hans søn, men han nægtede at tale med pressen om situationen: ”Det er bedre Max tager den med pressen. Max ved hvad der skete, og det er meget skuffende!” afsluttede Jos Verstappen

LÆS OGSÅ:
Ford Focus ST - Nu på video!

Lille flashback til Singapores Grand Prix 2015, hvor Max Verstappen nægtede en teamordre om at bytte plads med Carlos Sainz.

“We need to swap positions okay? Swap positions…” (Toro Rosso)
“NO!” (Max Verstappen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.