fbpx

Marco Sørensen måske i Formel 1!

Marco Sørensen måske i Formel 1!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Marco Sørensen ser måske ud til, at blive tredjekører hos Lotus!

 

Alt dette er kommet på tale, efter Saxo Bank, har valgt at sponsorere Lotus. Man tror at Saxo Bank har valgt at støtte Lotus, udelukkende på det grundlag, at de vil have danske Marco ind som første valg blandt reserverne i teamet.

 

Dette fik italienske Davide Valsecchi op det røde felt. Han havde set frem til at få sin gamle plads, som reserve og dermed teamets tredjekører. Men denne plads videregives, ifølge rygterne istedet til Marco.

 

Han er vant til den sorte og guld farvede Lotus, og det var også den han blev nr. 7 I, I Formel Renault 3.5 sidste år. Og ikke nok med det, så havde han debut i Formel 1 i september, da han testede en 2 år gammel Lotus, på Paul Richard banen.

 

Davide Valsecchi skulle mødes med Lotus’ departement chef, Patrick Louis sidste uge. Davide Valsecchi udtalte sig inden mødet til f1passion.it – ”Måske vil han ønske mig et godt nytår, eller fortælle mig at han vil skrive kontrakt. Eller fortælle at han har skrevet kontrakt med Marco.”
Den sidste er mest sandsynlig, adderede han.

 

I mandags meddelte Lotus at de havde indgået en aftale med danske Saxo Bank.

Saxo Bank er i øvrigt bedst kendt for det professionelle cykelhold de også sponsorerer – Team Saxo-Tinkoff.

 

 

Flere opdateringer om Formel 1 på vores facebookside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.