fbpx

Logitech G27 – Bedre gaming derhjemme

Lad os være ærlige. Spiller du bilspil på din PC eller spillekonsoller, så skal du køre med rat og pedaler. Ikke nødvendigvis fra Logitech – men G27 er et godt bud, på et solidt setup på budget.

Ingen vej tilbage
Når du først har kørt med rat og pedaler til et ’sim racing’-spil, så er der ingen vej tilbage. I starten er det svært, men efterhånden som der køres nogle kilometer og omgange, så bliver det helt naturligt.

Logitech G27 er ikke nogen undtagelse. Det er et rat med tilbehør til billige penge (ca. 2500kr), som klarer sig udmærket i forhold til konkurrenterne.

Hvordan føles det?
Logitech G27 rattet føles godt, der er kunstlæder på rattet, lækker metalramme og paddleshifters, brugervenlige spændeskruer og et moderne look.

Man hører mange rundt om i ’sim racing’-grupperne, at Logitech ikke burde anses som værende et ”rigtigt” racing produkt. Der mener vi dog at de tager grueligt fejl. Vi kan ikke alle spendere 10.000kr på et lækkert setup, som mest af alt bruges efter skole/arbejde, til lidt afstressende spil, eller i weekenderne med gutterne/veninderne der skal tæskes på Monza, eller hvad man nu er til.

Storebroren til Logitech G27 er Logitech G25, som både blev priset og købt i store mængder, og det er nu Logitech Gamings mål at G27 skal blive endnu vildere. Noget tyder på de har fat i den lange end!

Konklusion
Rattet her skal du købe, hvis du har sim-racing som en hobby og ikke på et højt niveau. Det er billigt, og dermed god til at presse ind i et budget, nemt at sætte op og tage ned igen, hvis man ikke har plads til det kan være oppe altid.

Det egner sig perfekt til de unge der kører for sjov, hygger sig med det og ikke har finanserne til meget mere. Overall et rigtigt godt bud fra Logitech på et solidt gaming-rat i denne klasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.