fbpx

KIA viser første billede af den nye ProCeed

Den nye KIA ProCeed følger de designlinier, som allerede blev præsenteret i 2017 med KIAs ProCeed koncept

Forud for afsløringen på Paris Motor Show den 2. oktober 2017, viser KIA i dag, den første skitse af den helt nye KIA ProCeed, som kombinerer et fantastisk design med en tourers rummelighed i en femdørs shooting brake. Selvom nogle af designlinjerne kan føres tilbage til andre modeller, er her tale om en helt ny bil.

Den nye ProCeed følger de designlinier, som allerede blev præsenteret i 2017 med KIAs ProCeed koncept, og vil tilbyde føreren en enestående kombination af design og alsidighed. Designet er udviklet og konstrueret udelukkende til Europa, og repræsenterer et unikt forslag til en mid-size familiebil. Konkurrenter til modellen skal findes iblandt VW Tiguan, Seat Arona mfl.

Den nye KIA ProCeed bliver afsløret ved en officiel begivenhed i Barcelona den 13. september, og får sin offentlige debut på Paris Motor Show den 2. oktober 2018, altså blot et år efter fremvisningen af KIA ProCeed Koncept.

Pressemeddelse fra KIA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.