fbpx

KIA viser første billede af den nye ProCeed

Den nye KIA ProCeed følger de designlinier, som allerede blev præsenteret i 2017 med KIAs ProCeed koncept

Forud for afsløringen på Paris Motor Show den 2. oktober 2017, viser KIA i dag, den første skitse af den helt nye KIA ProCeed, som kombinerer et fantastisk design med en tourers rummelighed i en femdørs shooting brake. Selvom nogle af designlinjerne kan føres tilbage til andre modeller, er her tale om en helt ny bil.

Den nye ProCeed følger de designlinier, som allerede blev præsenteret i 2017 med KIAs ProCeed koncept, og vil tilbyde føreren en enestående kombination af design og alsidighed. Designet er udviklet og konstrueret udelukkende til Europa, og repræsenterer et unikt forslag til en mid-size familiebil. Konkurrenter til modellen skal findes iblandt VW Tiguan, Seat Arona mfl.

Den nye KIA ProCeed bliver afsløret ved en officiel begivenhed i Barcelona den 13. september, og får sin offentlige debut på Paris Motor Show den 2. oktober 2018, altså blot et år efter fremvisningen af KIA ProCeed Koncept.

LÆS OGSÅ:
Oplev motorsport for fuld udblæsning til Århus festuge

Pressemeddelse fra KIA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.