fbpx

KIA ProCeed’s priser starter under 280.000 kr

Den nye KIA ProCeed kombinerer det smukke shooting brake-karrosseri med design, plads og alsidighed, hvilket er enestående i segmentet for mellemstore familiebiler. Bilen er tilgængelig hos de danske KIA forhandlere fra ultimo januar 2019.

Design
Det dristige design og den dristige konstruktion, gør KIA ProCeed til den mest sportslige udgave af den nye Ceed-modelfamilie, og den kommer udelukkende som GT Line- eller højtydende GT-model.

Hvor Ceed SW har fokus på det praktiske, giver ProCeed plads og alsidighed som i en stationcar kombineret med et emotionelt og sporty design. Hvor fokus på den ene af disse egenskaber, normalt går ud over den anden, kombinerer ProCeed som den første bil blandt almindelige familiebiler begge egenskaber.

KIA ProCeed

Modelprogram og priser
Fra lanceringen vil ProCeed GT-Line være tilgængelig i 10 forskellige lakfarver og ProCeed GT er tilgængelig i 8 lakfarver.

Udstyrslisten i GT-Line varianten tæller ud over udstyret i en Comfort udgave af den konventionelle Ceed følgende: 17″ alufælge, større bremseskiver (for), P-sensor, el-foldbare sidespejle m. LED blink, privacy glass, GT-Line high glossy sorte sidespejle, GT-Line kølergrill, GT-Line for- og bagkofanger, GT-Line skørter, dobbelt afgangsrør (uden funktion), ikke-statisk kurvelys, elektronisk P-bremse, luftdyser (bag), skydbart armlæn m. opbevaring ml. forsæder, 8″ touchskærm m. navigation, high glossy sorte detaljer indvendigt i kabinen, krom håndtag indvendigt, GT-Line kabine (sæder i stof/kunstlæder), alu-pedaler, sort loft, D-cut rat med paddleshift og lyse syninger.

Prisen på KIA ProCeed GT-Line starter fra kr. 279.999,- for 1,0 liters turbobenzin motoren. Springet op til 1,4 liters turbobenzin motoren er kr. 15.000,-. Med DCT-gearkasse koster den yderligere kr. 23.000,-. Prisen for en 1,6 liters diesel motor er den samme som 1,4 T-GDi – altså kr. 294.999,-. Og kr. 327.999,- med DCT-gearkasse.

LÆS OGSÅ:
Kampen mellem ældre BMW og traktor - hvem vinder?

Prisen på en ProCeed GT med 1,6 liters turbobenzin motor (204 hk) er kr. 349.999,-. Med DCT gearkasse koster GT-modellen yderligere kr. 13.000,-. GT varianten har også mere udstyr i forhold til GT-Line varianten: 18″ alufælge, større bremseskiver (for), GT-undervogn, fuld LED forlygter, GT kølergrill, GT for- og bagkofanger, GT skørter, GT kabine (sæder i læder/ruskind), el-lændestøtte, GT-dørbeklædning indvendigt, smartkey og startknap, supervision cluster 4,2″, smart parking og dobbelte afgangsrør.

KIA ProCeed

Motorprogram

ProCeed GT markerer, at KIAs højtydende ”GT”-model er tilbage, og den er udstyret med samme 1,6-liters T-GDi-motor som den nye Ceed GT. Med en ydelse på 204 hk og et drejningsmoment på 265 Nm er det den mest kraftfulde motor i modelprogrammet. Den nye ProCeed GT og Ceed GT kan for første gang også kombineres med KIAs 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som giver mulighed for lynhurtige gearskift via paddleshift på rattet.

ProCeed GT Line fås med tre forskellige motorer. Benzinmotorerne tæller KIAs populære 1,0-liters T-GDi-motor med 120 hk, mærkets nye 1,4-liters T-GDi-motor med 140 hk. Begge motorer er kombineret med en 6-trins manuel gearkasse som standard, og 1,4-liters T-GDi-motoren fås med KIAs 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

LÆS OGSÅ:
Ny faceliftet Octavia får masser af opdateringer

Køberne kan også vælge en effektiv ny 1,6-liters CRDi-dieselmotor med en ydelse på 136 hk. Den kan kombineres med enten en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

I biler med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse giver Driving Mode Select-systemet føreren mulighed for at skræddersy deres køreoplevelse. Når der skiftes mellem indstillingerne Normal og Sport, ændrer Driving Mode Select den kraft, der skal bruges til at styre bilen, og drivlinjens karakter ændres diskret.

KIA ProCeed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.