fbpx

KIA introducerer Ceed GT-line i Paris

Som altid, vil KIA have en udstyrspakke der hedder GT-line. Det er direkte imellem den normale Ceed og Ceed GT. Den har funktionaliteten som den helt normale vogn, men style fra GT-modellen.

Blandt nogle af design pointerne vil være, chrom og blank sort detaljer på grillen, 17″ fælge, kan tilkøbes med 18″, en mere aggressiv front og bagende. Inde i kabinen vil der ligeledes komme GT-line udstyr. Rattet, loftet, paddle shiftere (hvis automatgear) og bedre sæder.

Der vil også være mulighed for at opgradere skærmen i bilen, fra 7″ til 8″ touchskærm med Apple Carplay & Android Auto.

Ekstraudstyr vil også være følgende: Opvarmet forrude, automatisk op/ned-blænding, Lane-keeping assist, adaptiv fartpilot og blind spot advarsel.

KIA introducerede tidligere på efteråret deres nye ProCeed Shooting Brake, denne model vil komme som GT-line som standard.

Motormæssigt vil bilen kunne fås med følgende:

1.0 liters benzin med 118 hestekræfter (3 cylindre m. turbo)
1.4 liters benzin med 138 hestekræfter (4 cylindre)
1.6 liters diesel med 113 hestekræfter (4 cylindre)
1.6 liters diesel med 134 hestekræfter (4 cylindre)

ProCeed vil kun sælges med 1.4 liters benzin- eller 1.6 (134hk) dieselmotoren.

KIA Ceed kommer til salg i begyndelsen af næste år.

Ceed kommer både som den normale Ceed, men nu også som ProCeed, der ser drøn godt ud! KIA giver naturligvis som sædvanligt 7 års garanti (150.000 km).

[nggallery id=937]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.