fbpx

Jaguar I-PACE er Årets bil i Europa 2019

Jaguar I-PACE var blandt finalefeltet i det danske udvalg til Årets Bil, men tabte i sidste ende til Ford Focus.

I går blev bilen altså præsenteret, og var i dissideret “head to head” duel med Alpine A110, da der var stemmelighed i finalen. Begge biler havde fået 250 stemmer, så det var op til juryen at beslutte den endelige vinder – og valgtet faldt som tidligere nævnt, på Jaguar I-PACE. En bil vi om små to uger har fornøjelsen af at teste på de danske veje.

Feltet der var nomineret i den Europæiske “Car of the year”-finale blev følgende:
Mercedes A-Klasse, Kia Ceed, Alpine A110, Ford Focus, Citroen C5 Aircross og Peugeot 508 – og så naturligvis Jaguar I-PACE.

Prof. Dr. Ralf Speth – CEO ved Jaguar Land Rover siger:

”At vores første elektriske bil også bliver den første Jaguar til at vinde titlen som Car of the Year giver os kæmpe stolthed”. Bilen har allerede vundet 55 priser rundt om i bilverden, siden den blev introduceret for godt et år siden. Den har blandt andet vundet Årets Bil i Tyskland, Årets Bil i Norge, Årets bil i UK, TopGear magazine EV of the Year og Årets elbil I Sverige.

Vi ser frem til at give jer læsere en biltest på Jaguar I-PACE snarest muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.