fbpx

Hyundai i30N Fastback lanceres

Hyundai i30N lyder bekendt, men Hyundai har netop nu introduceret deres i30N Fastback, og dét faktisk ikke helt uden brug af Danmarks hjælp.

Med til lanceringen af bilen i Paris, havde Hyundai hypet et kapløb fra Rom til Paris. De fik dermed alle til at tro, at det naturligvis var fra Rom, Italien, til Paris, Frankrig. Not really. Der foregik naturligvis mellem de to små landsbyer Rom og Paris i Vestjylland. Du vidste muligvis ikke at vi havde både Rom og Paris i Danmark – I så fald har Hyundai også snydt dig!

Se videoen nederst i artiklen.

I30N Fastback kommer med samme motorkonfigurationer som den Hyundai i30N Hatchback vi allerede kender i dag. Vi testede den forleden, testen kan findes lige her.

Dette er kun den tredje N-model der spyttes ud fra det Sydkoreanske mærke, hvor de to andre er i30N Hatchback og Veloster N. Sidstnævnte har vi ikke hørt meget om i Danmark.

Specifikationer og motorer bliver som på den allerede lanceret Hyundai i30N Hatchback. Disse kan findes her.

[nggallery id=938]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.