Ford præsenterer ny Ford Edge SUV

Fords mest avancerede SUV tilbyder komfort og power som aldrig før.

Den nye Ford Edge kommer med en lang række af avancerede førerassistanceteknologier, der er med til at gøre køreturen til en leg. Disse omfatter adaptiv fartpilot der ligeledes fungerer i køkørsel (ned til 0 km/t), vognbanecentrering, automatisk nødbremsning og Evasive Steering Assist, der opfanger forankørende biler og hjælper med at styre udenom i tilfælde af fare/uheld.

Den nye Edge fås i udstyrspakkerne Titanium-, Ford Performance-inspireret ST-Line- og ikke mindst den eksklusive Vignale-variant. De fås alle med indbygget FordPass Connect-modem og Fords SYNC3-infotainment-system.

Ford præsenterer ny Ford Edge SUV, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Også en række luksuriøse features følger med, såsom muligheden for at tilpasse den digitale del af instrumentpanelet efter personlig præference, sædevarme og –afkøling, ratvarme, trådløs opladning til smartphones og ikke mindst B&O-lydsystem på 1000 watt.

En ny, 238 hestes biturbovariant af Fords 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor leverer mere power som i en større motor og optimeret brændstoføkonomi som i en mindre motor – alt sammen gennem et 8-trins automatgear, der er skræddersyet til smidig kørsel.

“Den nye Ford Edge tager sig næsten selv af køreturen med sin vifte af bekvemmelige førerassistanceteknologier. Dens avancerede teknologi og brændstofeffektive 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor samt 8-trins automatgear gør den til vores mest attraktive tilbud nogensinde for det stigende antal SUV-kunder i Europa,” udtaler Roelant de Waard, topchef hos Ford Europa.

[nggallery id=975]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!