fbpx

Ford præsenterer ny Ford Edge SUV

Fords mest avancerede SUV tilbyder komfort og power som aldrig før.

Den nye Ford Edge kommer med en lang række af avancerede førerassistanceteknologier, der er med til at gøre køreturen til en leg. Disse omfatter adaptiv fartpilot der ligeledes fungerer i køkørsel (ned til 0 km/t), vognbanecentrering, automatisk nødbremsning og Evasive Steering Assist, der opfanger forankørende biler og hjælper med at styre udenom i tilfælde af fare/uheld.

Den nye Edge fås i udstyrspakkerne Titanium-, Ford Performance-inspireret ST-Line- og ikke mindst den eksklusive Vignale-variant. De fås alle med indbygget FordPass Connect-modem og Fords SYNC3-infotainment-system.

Ford Edge

Også en række luksuriøse features følger med, såsom muligheden for at tilpasse den digitale del af instrumentpanelet efter personlig præference, sædevarme og –afkøling, ratvarme, trådløs opladning til smartphones og ikke mindst B&O-lydsystem på 1000 watt.

En ny, 238 hestes biturbovariant af Fords 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor leverer mere power som i en større motor og optimeret brændstoføkonomi som i en mindre motor – alt sammen gennem et 8-trins automatgear, der er skræddersyet til smidig kørsel.

LÆS OGSÅ:
Fast and Furious Car Show 2012: Best in Show

“Den nye Ford Edge tager sig næsten selv af køreturen med sin vifte af bekvemmelige førerassistanceteknologier. Dens avancerede teknologi og brændstofeffektive 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor samt 8-trins automatgear gør den til vores mest attraktive tilbud nogensinde for det stigende antal SUV-kunder i Europa,” udtaler Roelant de Waard, topchef hos Ford Europa.

[nggallery id=975]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.