fbpx

Ford Mustang Shelby GT500 – Stærkeste nogensinde

Til dette års North American International Auto Show får den helt nye Ford Mustang Shelby GT500 debut

Showet løber i øjeblikket af stablen i Detroit og fortsætter indtil den 27. januar. Vær opmærksom på, at denne nye Mustang ikke kommer til Europa.

2020 modellen af Ford Mustang Shelby GT500 vil blive den kraftigste gadelovlige Mustang nogensinde. Den indeholder Fords 5.2 liters V8 monster med 700 hestekræfter!

Ford Mustang Shelby Gt500

Det antages at den vil tage 0-100km/t på godt 3.5 sekunder og kan køre en ‘quater-mile’ på under 11 sekunder. Ford har adapteret en del af udviklingen fra deres Ford GT og Mustang GT4 racerbil, over i denne GT500, hvilket hjælper den blandt andet med store bremser under banekørsel.

Caroll Shelby sagde at den originale Shelby GT500 “var den første bil jeg var stolt over”. Arven lever videre i denne nye potente Shelby GT500, som er den kraftigste og mest avancerede Mustang nogensinde.

[nggallery id=1000]

LÆS OGSÅ:
Spyshots: Audi tester videre på ny A8 i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.