fbpx

Fire nye plug-in-hybridmodeller fra Audi

Audi har planlagt at fremvise fire nye PHEV-modeller (Plug-in Hybrid) på Genève Motor Show.

Varianterne de vil fremvise er deres A8, A7 Sportback, A6 og Q5, som alle får en rækkevidde på over 40 kilometer på ren el (WLTP-testcyklus).

Så tænker du sikkert nu, at 40 km på strøm er ikke meget? 40km er en acceptabel rækkevidde, i sær for biler i den kaliber/vægtklasse, kontra Volvos V90 T8 model, som vi i vores test aldrig fik over 25km på ren el.

Audi Hybrid

De nye modeller kommer i to varianter hver, en komfortmodel og en sportsmodel. Komfortmodellen, som navnet fortæller, er komforten der er i fokus, og ikke de sportslige optræk og dynamik. Hvorimod sportsmodellen får et bedre elektrisk optræk, S-line eksteriør og strammere affjedring. Alle hybridmodeller fra Audi vil fremover få modelbetegnelsen “TFSI e”, og de 100% eldrevne varianter få modelbetegnelsen “e-tron”.

Audis hybridbiler kommer med et seperat opladningssystem som standard, som indeholder både stik til 270v stikkontakter og CEE-industristik, som vi kender de fra andre bilfabrikanter ligeså. Derudover kan man tilkøbe sig et Mode-3 kabel som kan bruges på offentlige ladestationer. Den kan med et udtag på godt 7,2 kW oplade batteriet på godt 2 timer (20km pr. time)

LÆS OGSÅ:
Spyshots: 2014 Honda Civic Type-R

De nye PHEV modeller forventes at ankomme til de danske forhandlere i løbet af 2019 – men vi må vente i spænding på de danske priser, da de endnu er ukendte.

*Omskrevet pressemeddelse fra Audi*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.