Fire nye plug-in-hybridmodeller fra Audi

Audi har planlagt at fremvise fire nye PHEV-modeller (Plug-in Hybrid) på Genève Motor Show.

Varianterne de vil fremvise er deres A8, A7 Sportback, A6 og Q5, som alle får en rækkevidde på over 40 kilometer på ren el (WLTP-testcyklus).

Så tænker du sikkert nu, at 40 km på strøm er ikke meget? 40km er en acceptabel rækkevidde, i sær for biler i den kaliber/vægtklasse, kontra Volvos V90 T8 model, som vi i vores test aldrig fik over 25km på ren el.

Fire nye plug-in-hybridmodeller fra Audi, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

De nye modeller kommer i to varianter hver, en komfortmodel og en sportsmodel. Komfortmodellen, som navnet fortæller, er komforten der er i fokus, og ikke de sportslige optræk og dynamik. Hvorimod sportsmodellen får et bedre elektrisk optræk, S-line eksteriør og strammere affjedring. Alle hybridmodeller fra Audi vil fremover få modelbetegnelsen “TFSI e”, og de 100% eldrevne varianter få modelbetegnelsen “e-tron”.

Audis hybridbiler kommer med et seperat opladningssystem som standard, som indeholder både stik til 270v stikkontakter og CEE-industristik, som vi kender de fra andre bilfabrikanter ligeså. Derudover kan man tilkøbe sig et Mode-3 kabel som kan bruges på offentlige ladestationer. Den kan med et udtag på godt 7,2 kW oplade batteriet på godt 2 timer (20km pr. time)

De nye PHEV modeller forventes at ankomme til de danske forhandlere i løbet af 2019 – men vi må vente i spænding på de danske priser, da de endnu er ukendte.

*Omskrevet pressemeddelse fra Audi*

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!