Ferrari spion opdaget af Mercedes

Under de sidste dages tests i Abu-Dhabi, der begyndte allerede mandag, hvor sæsonens sidste løb blev kørt søndag, blev en kvindelig Ferrari-ansat taget på fersk gerning.

La Gazzetta dello Sport og Bild (tysk) offentliggjorde fotografierne herunder, hvor man tydeligt ser den kvindelige ansatte stå med et kamera, som senere viste sig at være et thermiskkamera.

Ferrari spion opdaget af Mercedes, Ferrari spion opdaget af Mercedes, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

 

Som det tydeligt kan ses, står hun lige over Mercedes’ garage langs pitten.

Husk du kan følge os på Facebook lige her.

 

 

Ferrari spion opdaget af Mercedes, Ferrari spion opdaget af Mercedes, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

 

En Mercedes mekaniker skyndte sig derop, og forklarede til hende at hun straks skulle stoppe med at filme, hvilket hun selvfølgelig gjorde.

Ferrari ville ikke udtale sig om hvad kvinden lavede deroppe eller hvad hun havde i sinde, men sluttede spørgsmålet af med et rungende “Det var ingenting.”.

Vi følger op på sagen hvis der sker nyt!

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111