fbpx

Design Tesla Model 3 I dag – få den i marts

Nu er Model 3 Design Studio åbnet offentligt på Teslas hjemmeside i flere europæiske lande, deriblandt Danmark, så vi nu har mulighed for at designe Model 3 på hjemmesiden. Reservationsholdere har i de forrige uger haft mulighed for at bestille deres Model 3 for at få de første leveringer, som indledes i februar. Nu åbnes konfiguratoren offentligt på Teslas hjemmeside hvilket gør det muligt for alle, med eller uden en reservation, at designe deres Model 3 i Teslas Design Studio.

Specifikation

Den masseproducerede Model 3 er en vigtig milepæl for Teslas mål om at gøre elbiler tilgængelige for alle og dermed accelerere verdens overgang til bæredygtig energi.

Model 3 kombinerer branchens førende drivlinjeeffektivitet, aerodynamik og karosseriteknologi for at levere den bedste rækkevidde sammenlignet med andre elbiler til prisen. Model 3 Long Range har dobbelt motor med firehjulstræk en WLTP-rækkevidde på op til 560 km. Teknologien bag drivlinjen i Model 3 er designet med henblik på udholdenhed, en teknologi som allerede er bevist ved de mere end 15 milliarder elektriske kilometer, som vores nuværende flåde har kørt blandt Model S og Model X.

Design Tesla Model 3 I dag – få den i marts, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Opdateringer

Model 3 vil ligesom vores andre modeller fortsat modtage gratis over-the-air softwareopdateringer, som tilføjer og forbedrer funktioner over tid. Premium Connectivity er inkluderet som standard i et år og omfatter kort med satellitvisning og trafikvisualisering i realtid, Spotify og opdateringer via Wi-Fi og mobilnetværk.

Et voksende ladenetværk

Alle Model 3 kunder vil have adgang til vores globale Supercharger netværk med betaling efter forbrug. Netværket, som er reserveret eksklusivt til Tesla-ejere, tæller i dag mere end 3600 Superchargers fordelt på 430 Supercharger stationer i Europa og er fortsat stigende. I Europa kommer Model 3 med indbygget CCS ladeport, hvilket gør bilen kompatibel med tredjeparts ladenetværk. Alle disse muligheder giver vores kunder adgang til det mest udbredte og fleksible ladenetværk på markedet.

Priser

Model 3 Long Range dobbelt motor med firehjulstræk starter fra DKK 464.724 og Model 3 Performance fra DKK 576.044.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.