fbpx

Design Tesla Model 3 I dag – få den i marts

Nu er Model 3 Design Studio åbnet offentligt på Teslas hjemmeside i flere europæiske lande, deriblandt Danmark, så vi nu har mulighed for at designe Model 3 på hjemmesiden. Reservationsholdere har i de forrige uger haft mulighed for at bestille deres Model 3 for at få de første leveringer, som indledes i februar. Nu åbnes konfiguratoren offentligt på Teslas hjemmeside hvilket gør det muligt for alle, med eller uden en reservation, at designe deres Model 3 i Teslas Design Studio.

Specifikation

Den masseproducerede Model 3 er en vigtig milepæl for Teslas mål om at gøre elbiler tilgængelige for alle og dermed accelerere verdens overgang til bæredygtig energi.

Model 3 kombinerer branchens førende drivlinjeeffektivitet, aerodynamik og karosseriteknologi for at levere den bedste rækkevidde sammenlignet med andre elbiler til prisen. Model 3 Long Range har dobbelt motor med firehjulstræk en WLTP-rækkevidde på op til 560 km. Teknologien bag drivlinjen i Model 3 er designet med henblik på udholdenhed, en teknologi som allerede er bevist ved de mere end 15 milliarder elektriske kilometer, som vores nuværende flåde har kørt blandt Model S og Model X.

LÆS OGSÅ:
Danske priser: Ny Skoda Superb starter fra 319.000 kroner

Tesla Model 3

Opdateringer

Model 3 vil ligesom vores andre modeller fortsat modtage gratis over-the-air softwareopdateringer, som tilføjer og forbedrer funktioner over tid. Premium Connectivity er inkluderet som standard i et år og omfatter kort med satellitvisning og trafikvisualisering i realtid, Spotify og opdateringer via Wi-Fi og mobilnetværk.

Et voksende ladenetværk

Alle Model 3 kunder vil have adgang til vores globale Supercharger netværk med betaling efter forbrug. Netværket, som er reserveret eksklusivt til Tesla-ejere, tæller i dag mere end 3600 Superchargers fordelt på 430 Supercharger stationer i Europa og er fortsat stigende. I Europa kommer Model 3 med indbygget CCS ladeport, hvilket gør bilen kompatibel med tredjeparts ladenetværk. Alle disse muligheder giver vores kunder adgang til det mest udbredte og fleksible ladenetværk på markedet.

Priser

Model 3 Long Range dobbelt motor med firehjulstræk starter fra DKK 464.724 og Model 3 Performance fra DKK 576.044.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.