fbpx

Alonso kunne være havnet i Lotus

Fernando Alonso kunne være havnet i Lotus F1 teamet, sådan lyder meldingerne fra Gerard Lopez, som ejer teamet.

Det var en lang periode, hvor 3 kørere var uvisse om deres position i næste års sæson af Formel 1, herunder, Button, Alonso og Kevin. Alonso spillede sine kort korrekt, og smed Kevin fra rattet i McLaren, men nu siges det at Alonso kunne have været på vej til Lotus.

Alonso var usikker, og ville helgardere sig, i det han ikke ønsker at forlade Formel 1, så han var rundt ved mange teams på grid’en for at høre sig ad.

De første han gik til var Williams og Lotus, bekræfter Gerard Lopez, og nævner at døren altid var åben hos dem.

“Han ved godt at døren altid vil være åben, men det var tydeligt at se på ham, at han havde andre mål og meninger, end vi kan frembringe til ham lige nu – og nu er han i sit gamle team fra 2007, McLaren.” udtalte Lopez til det spanske magasin El Mundo.

“Han er en kører som fortjener at vinde minimum ét verdensmesterskab mere inden han takker af, så må vi se om McLaren kan levere det til ham. Ting tager tid, og nu må vi se hvad dette eventyr bringer frem. Al’ held til Fernando og McLaren” afslutter Lopez interviewet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.