Video: Mercedes-Benz C63 AMG fanget på Nürburgring

Hvad der ligner den næste Mercedes-Benz C63 AMG sedan og stationcar er fanget på video på Nürburgring. Lyder det som en rigtig AMG?

 

Hele fire prototyper af den kommende Mercedes-Benz C63 AMG er fanget på denne video, i varianterne sedan og stationcar.

Som Touriclips også fortæller, så lyder de forskellige biler ret forskelligt. Og det kunne være fordi at de måske testes i forskellige setup’s. En af årsagerne kunne være, at en Performance Package kunne være monteret på nogle af dem.

Som man kan se på videoen får de to varianter en mere aggressiv front, med en grill der kun har en lamel. Det giver også nogle større luftindtag foran. Bagpå kan vi forvente en ny bagkofanger, hvor der er integreret fire afgangsrør.

Mercedes-Benz C63 AMG byder på en 4,0-liters twin-turbo V8 med omkring 476 hestekræfter. Det er hvad der i hvert fald bliver gættet på.

Premieren på bilerne kommer formentlig til at foregå online, den 24 september. Derefter bliver de offentligt vist frem på Paris Motor Show senere i oktober.

 

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!