fbpx

Thorkild Thyrring risikerer i dag at miste kørekortet for tredje gang

 Racerkører Thorkild Thyrring skal i dag forsvare sit kørekort, som han risikerer at miste for tredje gang.

Thorkild Thyrring risikerer i dag at miste kørekortet for tredje gang, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Thorkild Thyrring risikerer ved retten i Lyngby i dag at få frakendt kørekortet for tredje gang. Thyrring risikerer at miste kortet, efter han i februar blev taget i en fotofælde på Strandvejen med 84 km/t, hvor han måtte køre 50.

 

LÆS OGSÅ: Her er politiets nye fotovogne

 

“På grund af sagens karakter har det været nødvendigt at indkalde vidner, og jeg kan godt sige, at det er tungtvejende vidner,” sagde Thorkild Thyrring til BT uden at ville uddybe, hvilke vidner der var tale om.

 

Får anklageren sin vilje, får racerkøreren en ubetinget frakendelse af kørekortet og 3.500 kr. i bøde.

 

Spørgsmålet er så, om det skal være lovligt igen at tage kørekort efter flere frakendelser. Skal der være en grænse for, hvor mange frakendelser man må have? Giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.