Thorkild Thyrring risikerer i dag at miste kørekortet for tredje gang

 Racerkører Thorkild Thyrring skal i dag forsvare sit kørekort, som han risikerer at miste for tredje gang.

Thorkild Thyrring risikerer i dag at miste kørekortet for tredje gang, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Thorkild Thyrring risikerer ved retten i Lyngby i dag at få frakendt kørekortet for tredje gang. Thyrring risikerer at miste kortet, efter han i februar blev taget i en fotofælde på Strandvejen med 84 km/t, hvor han måtte køre 50.

 

LÆS OGSÅ: Her er politiets nye fotovogne

 

“På grund af sagens karakter har det været nødvendigt at indkalde vidner, og jeg kan godt sige, at det er tungtvejende vidner,” sagde Thorkild Thyrring til BT uden at ville uddybe, hvilke vidner der var tale om.

 

Får anklageren sin vilje, får racerkøreren en ubetinget frakendelse af kørekortet og 3.500 kr. i bøde.

 

Spørgsmålet er så, om det skal være lovligt igen at tage kørekort efter flere frakendelser. Skal der være en grænse for, hvor mange frakendelser man må have? Giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!