Nürburgring sat til salg

Den legendariske Nürburgring med tilhørerende Nordschleife er netop blevet udbudt til salg. Prisen anslås at lande på et tre-cifret millionbeløb

 

Nurburgring sat til salg

 

Går du rundt og overvejer, hvad du skal kaste dine efterlønspenge efter, så er der her en gylden mulighed! Nürburgring kommer nemlig under hammeren. Alt fra F1-bane til Nordschleifen er efter lang tids skrantende økonomi nu udbudt til salg, fortæller kurator Jens Lieser til Automotive News Europe.

Prisen anslås at nærme sig 125. millioner euro.

Det grønne helvede, som Nürbrugrings Nordschleife kaldes af entusiaster, er vel nok verdens mest kendte og besøgte stykke asfalt. Banens naturskønne grønne omgivelser, men omskiftelige vejr og symbolske afstand til autoværnet, har givet den det brutale tilnavn.

Ifølge Jens Lieser kan F1-banen Nürburgring med tilhørende rutschebane og Nordschleifen godt sælges seperat og evt. deles mellem flere ejere.

Om en ny ejer vil bibeholde de populære Touristenfahrt på Nordschleifen, hvor private kan lufte lufte deres bil i det grønne, er helt op til denne. Vi kan kun håbe.

Det anslås, at der er ti potentielle købere, der vil lægge 125. millioner euro for det legendariske stykke motorsportshistorie.

[nggallery id=644]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!