fbpx

F1: Bianchi er flyttet til hospital i Frankrig

Jules Bianchi er onsdag blevet flyttet fra det japanske hospital, hvor han har ligget siden sin ulykke ved F1-grand prix’et på Suzukabanen

Jules Bianchi er blevet flyttet fra det japanske hospital, hvor han har ligget siden sit voldsomme uheld på Suzukabanen i oktober, til et hospital i hans hjemland Frankrig. Det oplyser hans forældre i en pressemeddelelse.

His treatment now enters a new phase concerned with the improvement of his brain function
Skriver forældrene i en pressemeddelelse

Bianchi har siden uheldet ligget i koma på det japanske Mie-hospital ikke langt fra Suzuka, men er nu altså fløjet hjem. Bianchi er stadig ikke ved bevidsthed, men racekøreren oplever stadig fremskridt, lyder det fra forældrene.

“Jules has made an important step. While he’s still unconscious, he’s no longer in the artificial coma. He is breathing unaided and his vital signs are stable, but his condition is still classified as critical. His treatment now enters a new phase concerned with the improvement of his brain function,” skriver forældrene i en pressemeddelelse.

Bianchi kørte under løbet af banen og ramte en gummiged, der var i færd med at fjerne en bil, der var havnet i gruset. Uheldet skete under kraftig regn i det japanske grand prix, og sikkerheden ved løbet er fra flere sider blevet kritiseret efterfølgende.

Jules Bianchi bliver nu behandlet på universitetshospitalet i Nice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!