Bliv en del af holdet

Bliv en del af holdet!

Bliv en del af holdet på Pro-Street.dk

Kort om mediet

Pro-Street.dk er et af landets ældste online bilmagasiner/bilblogs, og har eksisteret siden 2005. I øjeblikket drives det af en håndfuld frivillige kræfter fra forskellige steder i landet, der sammen skaber et univers for bilinteresserede personer i Danmark.

Gennem tiden har Pro-Street.dk leveret skribenter til mange af landets andre store medier, da tidligere skribenter har brugt Pro-Street.dk som springbræt videre ind i medieverdenen, hvor de her har kunne udvikle sig og blive dygtigere til at mestre disciplinen at udgive nyhedsartikler og andet relevant indhold.

Alder har aldrig været en udfordring, så om du går med drømmen fra en meget ung alder under 18, eller om du er mere erfaren eller måske allerede familie etableret med en stabil hverdag og oppe i årene, så har vi kunne formå at skabe et team der har arbejdet sammen på mange områder, på trods af større aldersforskelle.

Du kan læse meget mere om os, via dette link.

Hvis du gerne vil være en del af holdet

Uanset din baggrund og interesse for biler, er dét at kunne udgive artikler om bilnyheder, noget som alle kan finde ud af eller lære. Vi står for oplæring og forklaring af forskellige teknikker, og står klar med sparring både online og personligt, hvis du har brug for hjælp eller måder at finde inspiration til dagens artikler.

Pro-Street.dk søger altid nye friske ansigter, som er klar på at blive en del af et fedt og til dels nørdet hold, hvor der til tider kan være tempo på!

Så har du skrivefærdighederne i orden, og er du klar på at give den en skalle, så skal du ikke være bleg for at kontakte os med det samme! Hvis du har en i dit netværk som måske kunne være en egnet kandidat, så prik gerne personen på skulderen.

Da mediet drives af frivillige kræfter og det ikke er økonomien der er størst i dette foretagende, så skal du dog ikke forvente at kunne leve af det eller blive rig på det. Dog bliver du aflønnet alt efter hvad dine udgivelser bringer af indtjening, efter et selvudviklet aflønnings system. Dertil har vi også høje krav hvad angår biltests, så vi søger ikke personer som udelukkende vil være testpiloter på de nyeste fabriksbiler – det kan naturligvis blive aktuelt på sigt.

Kontakt os gerne via kontaktformularen allerede idag!

Er du journalist studerende, ansat i en virksomhed og har meget fritid eller går du bare rigtig meget op i biler og brænder for at dele din viden, eller kunne du bare godt tænke dig at lære at udgive nyhedshistorier og andre relevante emner, så vær ikke bleg for at smide os en ansøgning og lad os lære dig at kende!

Vi kører samtaler løbende, som ansøgningerne kommer ind. Hvad end du har en interesse for krimihistorier, fabriks nyheder fra bilfabrikanterne eller synes at tuning og hurtige biler er det fedeste, så har vi helt sikkert en plads til dig!

Kontakt os gerne via kontaktformularen herunder, og lad os tage en samtale! Du kan læse meget mere om os, via dette link.

Skriv gerne “Ansøgning: Skribent” i emnefeltet herunder.