Så er det konkurrence tid!

Så er det atter blevet tid til en konkurrence!

Siden Pro-Street.dk blev lanceret i 2005 har vi gennem årene været til utallige presseevents, møder og begivenheder, hvor vi har fået samlet masser af cool merchandise.

I den forbindelse har vi afholdt konkurrencer, hvor folk, som har vundet, desværre aldrig har henvendt sig. Og det er en skam med de fede ting, så nu skal de altså have nye ejere – skal det være dig?

SÅDAN DELTAGER DU:

For at deltage i konkurrencen, skal du blot trykke LIKE på vores opslag inde på Facebook! Vi har gjort det nemt for dig her i artiklen, og indsat det herunder:

https://www.facebook.com/ProStreetDK/posts/10156605655838073

Vi finder en vinder TIRSDAG den 4. juni 2019 klokken 20:30, hvor vi hér på Facebook går live med en video, så du kan følge med, når vi trækker vinderne!

*Konkurrencen har intet med Facebook at gøre. Ved at trykke LIKE på opslaget, acceptere du at vi efterfølgende må invitere dig til at følge os her på Facebook.

Disse ting kan du vinde

Blandt de mange ting som er i taskerne, kan vi blandt andet nævne:

Bogen Biler for Feinschmeckere, Bil Magasinets Bilrevyen, Bil Magasinets Årets Biler, Michelin Kasket, Michelin WRC Kikkert, Michelin dækslidsmåler, Minikit fra Parrot, notebog og kuglepen fra Nissan mm.

Der er forskelligt indhold i taskerne, men mange af produkterne går igen i dem alle.

Produkterne er af forskellig dato.

Se sniger-billeder af produkterne du kan vinde, lige her: