Hjem » Featured Forside » Kia bygger badass Stinger til SEMA Show

Kia bygger badass Stinger til SEMA Show

SEMA Show er på trapperne, og Kia vil bygge en badass Kia Stinger hertil

Når dette års SEMA Show ruller af stablen i Vegas, bliver det med Kia som deltager. I et samarbejde med West Coast Customs, har de nemlig fået bygget en lavere, bredere og langt mere badass Kia Stinger, end den normale produktionsmodel.

Bilen får et widebody kit, som består af langt bredere skærme, en ny diffuser, en ny blanksort front grill, kulfiber vinger og detaljer, 21-tommer fælge, fire afgangsrør og en helt masse andet. Kabinen får også en overhaling, men Kia vil ikke ud med detaljerne herfor.

Det er uvidst om den ombyggede Kia Stinger får nogle motoropgraderinger. I USA kommer den som standard med en 2,0-liters turboladet firecylindret motor med 255 hestekræfter samt en mere kraftig 3,3-liters biturboladet V6-motor med hele 365 hestekræfter. Rygter siger, at en 5,0-liters V8 også vil ramme modelprogrammet, og når bilen lander på SEMA Show, kan man håbe på den får lidt ekstra power – og måske lander på de 500 hestekræfter?

Kia Stinger modellen får ikke lov til at stå alene til SEMA Showet, rent faktisk kommer der også to andre hidtil ukendte Kia-kreationer, mens der fra Hyundais side kommer en lys-orange Elantra Sport, en Ioniq Concept bil samt en Santa Fe Sport.

SEMA Show løber af stablen i Las Vegas fra den 31 oktober.

Tjek også

Streetrace aktører vil køre sidelæns

Racedays.dk går nu ind i kampen om at lave fede drifting events i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *