fbpx

Underground Racing bygger vanvittig Performante

Hvis din Performante ikke er hurtig nok, så kan du få 1350 hestekræfter i den

Underground Racing fra USA, nærmere bestemt Charlotte i North Carolina har gjort det igen. De har bygget to turboer på en Lamborghini Huracán Performante.

Underground Racing er kendt for nogle vanvittige projekter, de har blandt andet også lavet en Lamborghini Gallardo med 1750 hestekræfter. Men denne gang var turen altså kommet til en Huracán Performante fra 2018.

Stage 3

Underground Racing kalder selv det kit de har monteret på den Miami blå Performante for “Stage 3”. Bilen yder intet mindre end 1150 hestekræfter på almindelig 95 oktan, smider du derimod racefuel i tanken rammer effekten 1350 hestekræfter.

Motoren har gennemgået en større operation, for at den kan holde til de mange hestekræfter. Blandt andet har det været nødvendigt og give bilen stærkere og større stempler, boret motorblokken op i en CNC drejebænk og sidst men ikke mindst har man forstærket koblingen, så den også kan håndtere de mange kræfter.

LÆS OGSÅ:
Tom K får en Audi R18 E-Tron Quattro

Bilen har fra fabrikken rigeligt med aerodynamik, så Underground Racing har ikke pillet ved det smukke ydre på bilen.

Efter montering af alle motordelene, kommer bilen en tur på rullefelt og bliver justeret ind, så ECU’en bliver fintunet og alle parametre bliver nøje gennemgået.

Skulle du blive fristet af denne opgradering, så yder Underground Racing to års garanti eller 40.000 km garanti på ombygningen. Og du skal ikke vente længe, for det tager kun Underground Racing 6-8 uger og udfører tuningen.

[nggallery id=910]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.