fbpx

Den ultimative Lamborghini Aventador SVJ

Lamborghini har endnu ikke løftet så meget af sløret for Aventador SVJ, men vi ved allerede nu at det bliver den ultimative Aventador

SVJ som står for Superveloce Jota er blevet spottet en del gange de sidste ugers tid på Nürburgring, hvor den er blevet testet. Hvis man skal tro diverse medier, bliver det en af de bedste Lamborghini’er nogensinde, med en vægtfordeling der hedder 2,03 kilo per hestekræfter. Det vil sige omkring 1525 kg køreklar vægt til en ydelse på omkring 780 hestekræfter, måske endda også mere.

Motormæssigt har intet ændret sig, det er stadig den velkendte 6.5 liters V12 motor. Den er bare blevet piftet lidt op, så den yder endnu mere i SVJ.

Du kommer ikke til og se mange Aventador SVJ på vejene, da det endnu ikke vides endnu, hvor mange der bliver sat i produktion. Men hvis man tager et kig på de tidligere vægtoptimeret Lamborghini’er, tyder noget på at det bliver et stærkt begrænset antal der kommer på markedet. Lamborghini laver eksempelvis kun 28 Diablo Jota og en Miura Jota.

LÆS OGSÅ:
Essen Motor Show 2010: SpeedART

Den “normale” Aventador SV er produceret i 600 eksemplarer, mon ikke SVJ bliver en del mindre? Du vil dog ikke være i tvivl når du har set en SVJ, om det er dén eller en SV. Den bliver meget let genkendelig med udstødningsystem ala Huracan Performante. Det vil sige Lamborghini har flyttet udstødningen længere op, og lavet to gigantiske afgange frem for den “trapez” vi kender i dag. fra de “normale” Aventador modeller.

Hvis man tror rygterne vil SVJ forsøge og slå rekorden, som den hurtigste serie produceret bil rundt på Nürburgring. Rekordindehaveren er idag Porsche 911 GT2 RS med tiden: 6 minutter 47,3 sekunder. Mon Aventador SVJ kan slå Porsche? Vi følger spændt med.

Hvornår vi kan forvente og se SVJ på gaden, melder historien desværre intet om endnu. Men vi kan forsikre dig om at vi nok skal skrive en artikel mere om dette bæst, når den er officielt præsenteret.

[nggallery id=864]

LÆS OGSÅ:
Køb fejlfri brugtbil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.