Skoda Kodiaq RS er den hurtigste 7 personers SUV rundt på Nürburgring

Den store Skoda Kodiaq RS får den mest powerfulde diesel motor i Skoda nogensinde

Skoda Kodiaq RS er og den første SUV fra det tjekkiske mærke, der får lov til og bære RS emblemerne. Under kølerhjelmen finder vi Volkswagen gruppens nye 2.0 liters twin turbo diesel motor, der i Kodiaq yder 236 hestekræfter og 500 Nm. Det gør at den store tjekke sprinter fra 0-100 km/t på 7 sekunder. Topfarten er på 220 km/t. Gearkassen er en 7 trins DSG, bilen får desuden firehjulstræk som standard.

Skoda Kodiaq RS kommer til og være en ret højt udstyret bil, af standard udstyr kan nævnes.

Adaptiv dynamic chassis control det er kort sagt forskellige køreindstillinger, og bilen vil optimere støddæmpere, speederrespons til den valgt indstilling. De forskellige køreindstilling er: Eco, Comfort, Normal, Sport, individual og sne. Skoda Kodiaq RS får også et progressivt styretøj, det vil sige at bilens styretøj ændres alt efter hvilken køreindstillingen bilen befinder sig i. Derudover får bilen 20″ alufælge, fuld led forlygter og virtual cockpit. Den store tjekke vil være tilgængelig med henholdsvis fem og syv sæder. Sæderne er svøbt i alcantara, nakkestøtterne har ekstra support og kabinen får led ambient lys.

Skoda Kodiaq får desuden også en såkaldt sound booster, det giver en falsk motorlyd. Når sound boosteren er aktiveret ændres styretøjet automatisk for og få det hele til og virke mere naturligt. Sound booster bliver aldrig godt, køb hellere en bil med en lidt større motor, hvis det er lyden man går efter.

Skoda Kodiaq RS er som overteksten siger den hurtigste 7 personers SUV, den klarede en tur rundt på den legendariske bane på 9 minutter og 29,84 sekunder.

[nggallery id=941]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!