fbpx

Den nye Audi A1 Sportback – optil 200 HK

 

Den nye Audi A1 Sportback anden generation:

Så er den her, den nye Audi A1 der skal tage kampen op imod blandt andet Ford Fiesta. Ud fra de første officiele billeder ser Audi’en yderst vel designet ud. “Audi kalder selv bilen for den ideelle følgesvend til en by livsstil”. Og i betragtning af at den kun måler 4.03 meter i længden, 1.74 meter i bredden og 1.4 meter i højden skal du ikke lade dens størrelse narre dig.

Designet:

Designet på A1 trækker spor helt tilbage fra ur-quattro og sport-quattro. Det er ingen rallybil (ihvertfald ikke endnu), Den skrånende tagline og sorte tag giver den et mere aggressivt udseende, sammenlignet med forgængeren. Den flade C-stolpe fremhæver den lille hatchbacks skarpe vinkler.

Hjulene minder meget om dem vi finder på Ford Fiesta, og fåes i 15-, 16- eller 17-tommer alt efter hvilken model du vælger. Sidstnævnte er tilgængelig enten i sort eller platin grå. Den nye A1 forbedre også bagagerummet, der bliver omkring 60 liter større.

LÆS OGSÅ:
Biltest: Seat Ibiza SC 1,2

Audi A1 med op imod 200 hestekræfter:

Motor programmet i Audi A1, starter med en tre-cylindrede motor der yder 95 hestekræfter, mens den fire-cylindrede 1,5-liters TSFI yder op til 200 hestekræfter  i den kraftigste udgave. Den trecylindrede motor kan leveres med enten en seks-trins manuel eller en S-tronic dobbeltkobling, mens 1,5 TFSI kun fåes med S-tronic.

Vi vender tilbage med en udvidet artikel omkring den nye A1, da vi desværre ikke ved så meget på nuværende tidspunkt.

[nggallery id=827]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.