Den nye Audi A1 Sportback – optil 200 HK

 

Den nye Audi A1 Sportback anden generation:

Så er den her, den nye Audi A1 der skal tage kampen op imod blandt andet Ford Fiesta. Ud fra de første officiele billeder ser Audi’en yderst vel designet ud. “Audi kalder selv bilen for den ideelle følgesvend til en by livsstil”. Og i betragtning af at den kun måler 4.03 meter i længden, 1.74 meter i bredden og 1.4 meter i højden skal du ikke lade dens størrelse narre dig.

Designet:

Designet på A1 trækker spor helt tilbage fra ur-quattro og sport-quattro. Det er ingen rallybil (ihvertfald ikke endnu), Den skrånende tagline og sorte tag giver den et mere aggressivt udseende, sammenlignet med forgængeren. Den flade C-stolpe fremhæver den lille hatchbacks skarpe vinkler.

Hjulene minder meget om dem vi finder på Ford Fiesta, og fåes i 15-, 16- eller 17-tommer alt efter hvilken model du vælger. Sidstnævnte er tilgængelig enten i sort eller platin grå. Den nye A1 forbedre også bagagerummet, der bliver omkring 60 liter større.

Den nye Audi A1 Sportback – optil 200 HK, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Audi A1 med op imod 200 hestekræfter:

Motor programmet i Audi A1, starter med en tre-cylindrede motor der yder 95 hestekræfter, mens den fire-cylindrede 1,5-liters TSFI yder op til 200 hestekræfter  i den kraftigste udgave. Den trecylindrede motor kan leveres med enten en seks-trins manuel eller en S-tronic dobbeltkobling, mens 1,5 TFSI kun fåes med S-tronic.

Vi vender tilbage med en udvidet artikel omkring den nye A1, da vi desværre ikke ved så meget på nuværende tidspunkt.

[nggallery id=827]

 

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!