fbpx

Novitec Lamborghini Huracan Performante

Novitec Lamborghini Huracan Performante:

Er du træt af din “almindelige” Huracan Performante. Så kommer det tyske tuningsfirma Novitec dig nu til undsætning, de har nemlig udviklet nogle lækre upgrade dele. Blandt andet en masse forged combosite carbon som den originale hækspoiler også er lavet af, og som vi kender fra flyindustrien. Alle delene er testet hos Novitec i deres vindtunnel i Tyskland.

Fælgene er Novitec NL3 forged som er udviklet i samarbejde med Vossen. 20 tommer foran og 21 tommer bagpå. Hvis man har penge nok, kan man også bestille med center look. Undervognen er også blevet justeret lidt, 35 mm sænkningsfjedre gør at bilen kommer lidt tættere på jorden.

Udstødningssystemet kan også opgraderes til et såkaldt high performance rustfrit stål.

Novitec kan også pifte kabinen lidt op, hvis dette ønskes. Motormæssigt er der ingen ændringer, men Novitec arbejder på og udvikle performance dele til motoren, dette skulle snart være klar til kunderne.

 

[nggallery id=860]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.