fbpx

Novitec Lamborghini Huracan Performante

Novitec Lamborghini Huracan Performante:

Er du træt af din “almindelige” Huracan Performante. Så kommer det tyske tuningsfirma Novitec dig nu til undsætning, de har nemlig udviklet nogle lækre upgrade dele. Blandt andet en masse forged combosite carbon som den originale hækspoiler også er lavet af, og som vi kender fra flyindustrien. Alle delene er testet hos Novitec i deres vindtunnel i Tyskland.

Fælgene er Novitec NL3 forged som er udviklet i samarbejde med Vossen. 20 tommer foran og 21 tommer bagpå. Hvis man har penge nok, kan man også bestille med center look. Undervognen er også blevet justeret lidt, 35 mm sænkningsfjedre gør at bilen kommer lidt tættere på jorden.

Udstødningssystemet kan også opgraderes til et såkaldt high performance rustfrit stål.

Novitec kan også pifte kabinen lidt op, hvis dette ønskes. Motormæssigt er der ingen ændringer, men Novitec arbejder på og udvikle performance dele til motoren, dette skulle snart være klar til kunderne.

 

LÆS OGSÅ:
Her dør to fede showbiler

[nggallery id=860]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.