fbpx

Novitec Lamborghini Huracan Performante

Novitec Lamborghini Huracan Performante:

Er du træt af din “almindelige” Huracan Performante. Så kommer det tyske tuningsfirma Novitec dig nu til undsætning, de har nemlig udviklet nogle lækre upgrade dele. Blandt andet en masse forged combosite carbon som den originale hækspoiler også er lavet af, og som vi kender fra flyindustrien. Alle delene er testet hos Novitec i deres vindtunnel i Tyskland.

Fælgene er Novitec NL3 forged som er udviklet i samarbejde med Vossen. 20 tommer foran og 21 tommer bagpå. Hvis man har penge nok, kan man også bestille med center look. Undervognen er også blevet justeret lidt, 35 mm sænkningsfjedre gør at bilen kommer lidt tættere på jorden.

Udstødningssystemet kan også opgraderes til et såkaldt high performance rustfrit stål.

Novitec kan også pifte kabinen lidt op, hvis dette ønskes. Motormæssigt er der ingen ændringer, men Novitec arbejder på og udvikle performance dele til motoren, dette skulle snart være klar til kunderne.

 

[nggallery id=860]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!