fbpx

Novitec Ferrari 812 Superfast

Novitec Ferrari 812 Superfast er det rene kulfiber orgie

Overvej lige dette, du har lige skrevet under på købskontrakten med din Ferrari forhandler. Og har fået nøglerne til din Ferrari 812 Superfast, som i sig selv er en rimelig lækker vogn. Men du kigger på den og tænker der skal se et eller andet, det skal være mere unikt. Svaret er ganske enkelt Novitec fra Tyskland, de kan virkelig trylle. De kan forvandle din nyindkøbte 812 Superfast til et kulfiber monster udenlige. Denne gang har Novitec bevaret den originale hardware og software. Så det er kun det visuelle på bilen. Men den 6,5 liters V12 motor levere også 789 HK og 718 Nm, det sender 812 Superfast fra 0-100 på 2,9 sekund og 0-200 er klaret på blot 7,9 sekund. Det hele slutter først ved 340 km/t.

Vossen har været med indeover fælgene, der er blevet plads til 21″ på front akslen og 22″ på bagakslen. Kombineret med 35 millimeter sænkningsfjedre, er det en bil hvor man skal tænke sig godt om, inden man krydser en kantsten. Heldigvis er der også tænkt lidt over dette, noselift er blevet monteret. Det vil i sin enkelthed sige, at fronten kan hæves med 40 millimeter ved blot et tryk på en knap i kabinen.

LÆS OGSÅ:
Mitsubishi Lancer Evolution IX

Udstødningsanlægget på 812 Superfast er næsten en historie i sig selv, det er virkelig tysk ingeniør kunst på højt niveau. Det opdateret system vejer hele 11 kilo mindre end standard systemet. Et spjæld system er tilgængeligt med en trykknap, det skal bare stå åbent så lyden fra den fantastiske V12 motor kan nydes. Systemet er udført i det ultra lette materiale Inconel som vi kender fra Formel 1.

Kosmetisk er det sket en del, der er blevet tilføjet en masse kulfiber, det er selvfølgelig blevet testet nøje i en vind tunnel. For optimal performance og downforce.

[nggallery id=1006]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.