fbpx

Mansory viser Lamborghini Aventador S

Mansory tilbyder unikke kulfiber detaljer

Lige for tiden er Lamborghini Aventador SVJ på alles læber. Men den mildere version, Aventador S kan du nu smide en tur forbi Mansory. Og få din Aventador piftet lidt op, hvis du synes den er en smugle kedelige fra fabrikken. Mansory sørger for at din Aventador S bestemt ikke er kedelig længere. Sideskærter, kæmpe kulfiber vinge er blandt de mange kulfiber eksteriør dele du finder på Mansory Aventador S. Udover det tilbyder Mansory en lidt sjov ting, du kan få skiftet de originale viskerarme ud, med nogle lavet af kulfiber. de skulle eftersignet være 77 procent lettere end de originale.

Kulfiber over alt

Der er kort sagt kulfiber over alt på bilen, efter den har været en tur forbi Mansory. Du kan blandt andet også vælge og få motorskjoldet udført i kulfiber. Sidespejlene er også muligt og få udført i kulfiber. Mansory tilbyder 15 forskellige typer af kulfiber, og man vælger selv hvilken farve delene skal leveres i.

LÆS OGSÅ:
Ny Mercedes-Benz GL får nyt navn

Der er desværre ingen fakta omkring hvor mange kilo bilen bliver lettere med alle disse kulfiber dele.

[nggallery id=900]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.