Mansory viser Lamborghini Aventador S

Mansory tilbyder unikke kulfiber detaljer

Lige for tiden er Lamborghini Aventador SVJ på alles læber. Men den mildere version, Aventador S kan du nu smide en tur forbi Mansory. Og få din Aventador piftet lidt op, hvis du synes den er en smugle kedelige fra fabrikken. Mansory sørger for at din Aventador S bestemt ikke er kedelig længere. Sideskærter, kæmpe kulfiber vinge er blandt de mange kulfiber eksteriør dele du finder på Mansory Aventador S. Udover det tilbyder Mansory en lidt sjov ting, du kan få skiftet de originale viskerarme ud, med nogle lavet af kulfiber. de skulle eftersignet være 77 procent lettere end de originale.

Kulfiber over alt

Der er kort sagt kulfiber over alt på bilen, efter den har været en tur forbi Mansory. Du kan blandt andet også vælge og få motorskjoldet udført i kulfiber. Sidespejlene er også muligt og få udført i kulfiber. Mansory tilbyder 15 forskellige typer af kulfiber, og man vælger selv hvilken farve delene skal leveres i.

Der er desværre ingen fakta omkring hvor mange kilo bilen bliver lettere med alle disse kulfiber dele.

[nggallery id=900]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!