fbpx

Liberty Walk viser ny mini G-klasse

Suzuki Jimny får Liberty Walk styling

Liberty Walk er kendt for deres unikke Lamborghini Aventador, Nissan GT-R og Ferrari 458. Med store vinger, kæmpe skørtesæt er det rigtig japansk stil, hvor stort er godt. De er kendt for at dele vandende – enten så elsker man Liberty Walk, eller også så hader man deres design.

De har netop præsenteret den nye Mercedes-Benz G-klasse med Liberty Walk kit, og i samme ombæring har de også løftet sløret for en såkaldt “mini” G-klasse.

Bygget på en Suzuki Jimny, ja du læste rigtigt en Suzuki Jimny med Liberty Walk styling, så bliver en Jimny nok ikke meget mere cool.

Ved første øjekast kan fronten faktisk godt forveksles lidt med den rigtige G-klasse, men holder man blikket mere end to sekunder på billedet, så kan man tydeligt se at der her er tale om en markant mindre udgave.

Der er desværre kun udgivet et enkelt billede af Suzuki Jimny Liberty Walk indtil videre.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Fede biler ved Nürburgring
[nggallery id=888]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.