fbpx

Kundearrangement hos Specialcars.dk

Arrangementet: 

Vi var blevet inviteret til kundearrangement hos Specialcars. Her var der stablet et super flot kundearrangement på benene. Folkene bag Specialcars stod klar til og modtage gæsterne kl 18.00.

Alle bilerne var ny pudsede, og stod på række udenfor showroomet med lyset tændt. Med undtagelse af tre helt unikke special biler, der var placeret i showroomet. Normalt holder alle biler indenfor hos Specialcars, men for og gøre plads til gæsterne havde de parkeret bilerne udenfor, så de dannede en rigtig flot indgang til showroomet.

Til arrangementet kunne man i showroomet opleve præsentationen af Danmarks første Audi R8 Spider V10 Plus, en Lamborghini Huracán Performante og en Mercedes SL65 AMG Cabriolet. Audien er som skrevet jo Danmarks første R8 Spider V10 Plus. Teamet bag Specialcars havde nogle uger forinden fået lavet en rigtig lækker præsentationsvideo af denne R8. Efter præsentationen var der arrangeret foredrag med Katarina Pitzner, der kom og fortalte om sit liv som diamanthandler.

LÆS OGSÅ:
Næste Ford Focus RS vist i teaservideo

Udover det var der arrangeret lidt godt til ganen, i form af lidt forskellige små tapas anretninger. Endvidere var der lidt forskellige små boder rundt i showroomet med Vin smagsprøver, frisk brygget kaffe og en meget eksklusiv Rolex stand.

Hvem er Specialcars: 

Specialcars er et leasing firma, som har lokation på Vallensbækvej 20A, 2605 Brøndby. De specialiserer sig i det lidt mere eksklusive og dyre segment indenfor flexleasing og splitleasing af biler.

Hos Specialcars har de samlet set mere end 15 års erfaring indenfor branchen. Theis som er indehaver af firmaet, har opbygget et solidt netværk i blandt andet Tyskland, så han har mulighed for og skaffe nogle ekstra ordinært specielle biler hjem til hans kunder.

En af fordelene ved og hente en bil Tyskland er, at de findes med utroligt meget udstyr dernede. Herhjemme koster udstyret som bekendt alt for meget, så biler solgt i Danmark har ofte langt mindre udstyr end tilsvarende model i Tyskland.

LÆS OGSÅ:
BMW 4-serie cabriolet med M Performance dele

En anden fordel ved og flexlease er at du ikke binder så mange penge i en registreringsafgift, men du derimod kun betaler afgift for den periode du ønsker plader på din bil. Så efter endt leasing har du mulighed for og forlænge din aftale, eller sælge bilen videre til udlandet uden og skulle bekymre dig om hvor meget du vil få tilbage i registreringsafgift.

Kontakt Specialcars og tag en snak med dem omkring din næste drømmebil. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med og finde den rigtige, med det helt rigtige udstyr, kilometer tal og den helt rigtige historik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.