fbpx

HGP Cupra Ateca

Cupra Ateca med RS3 præstationer

Det tyske firma HGP er nok mest kendt for deres bi-turbo kit til Golf R32. Eller deres R36 kit til Golf 6 R, som kunne leveres med intet mindre end 720 HK. HGP er nogle af de dygtigste i Europa til at optimere turbo biler, og montere turbo på biler uden turbo fra fabrikken. De har nu haft den nye Cupra Ateca inde forbi deres værksted, og det er der kommet et ret spændende resultat ud af.

Cupra Ateca kører med den efterhånden, ret velkendte 2,0 TSI motor. Som vi også finder i blandt andet Golf IIV R, og Leon Cupra. Motoren yder 300 hestekræfter fra fabrikken, alt efter hvilken bil den ligger i. HGP har så monteret en IS38 Hybrid turbo på Cupra Ateca og optimeret ecu’en. Så den nu er tilpasset den lidt større turbo. Det har givet intet mindre end 480 hestekræfter og en 0-100 km/t tid på blot 3,6 sekund – vanvittigt. 100-200 km/t er også overstået hurtigt – 9,6 sekunder skal den store “SEAT” bruge på at komme fra 100 til 200 km/t.

LÆS OGSÅ:
Ny brølende Corvette på vej!

0-200 km/t er overstået på imponerende 12,7 sekund. Det er rimelig hidsigt taget størrelsen på bilen i betragtning. Originalt fra fabrikken af, skal Ateca bruge omkring 19 sekunder på samme disciplin.

Tjek videoen ud herunder, hvor Cupra Ateca bliver fyret af på Autobahn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.