Hennessey McLaren 600 LT har kræfter som Bugatti Veyron

McLaren 600 LT med ekstreme kræfter

Hennessey tilbyder nu McLaren 600 LT kunder verden over, en massiv opgradering af den i forvejen hurtige 600 LT. Fra fabrikken yder 600 LT 592 hestekræfter og 620 Nm. Hvis man går med tanken om det er lidt for lidt, ringer man bare til Hennessey. De har udviklet lidt ny hardware til den 3.8 liters twin turbo V8 motor vi finder i 600 LT. HPE1000 hedder kittet, der får McLaren 600 LT til og yde massive 1001 hestekræfter og 1173 Nm.

Hennessey har været godt igang med og smide nye dele i motoren, for og få bilen til og yde de flotte tal. Blandt andet er de to turboer blevet skiftet ud, high-flow wastegate, nyt udstødningssystem, opgraderet intercooler, high-flow luftfiltre, og Motec motorstyring.

For at kunne håndtere den ekstra power, har Hennessey også været nød til og skifte koblingen ud til den 7-trins gearkasse for og kunne håndtere kræfterne.

LÆS OGSÅ:
Mere end 30 biler forsvundet fra Walker-samling

Efter ombygningen hævder Hennessey at sprinten fra 0-100 er klaret på blot 2,1 sekund!

[nggallery id=1015]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.