fbpx

ABT Audi RS6+ Avant Performance Nogaro Edition

Hvilken Audi har den mest kraftfulde motor fra fabrikken, de fleste ville i dette tilfælde nok svare en R8 V10 Plus. Men da RS6 Avant Performance Nogaro Edition blev præsenteret tidligere i år med sine 695 HK, er det den mest kraftfulde bil, du kan købe direkte fra fabrikken i Ingolstatt. Bilen er udviklet i samarbjede mellem Audi Sport og ABT, for og hylde de sidste par udgaver af den nu efterhånden gamle model. Den specielle model blev produceret i et stærkt begrænset antal, nemlig 150 stk.

Hvad vi har her i denne artikel er ikke en standard RS6 Avant Performance Nogaro Edition. Den har nemlig været en ekstra tur forbi holdet hos ABT og lige blevet nusset lidt ekstra på maven, så den nu yder vanvittige 725 HK fra den velkendte 4,0 liters twin turbo V8 , vi efterhånden kender ret godt. Der er også blevet plads til lidt ekstra moment, det er lykkes ABT og hæve det momentet med 40 Nm, i forhold til en “normal” RS6 Avant Performance Nogaro Edition. Så vi nu har et moment på intet mindre end 920 Nm til rådighed, når der skal ædes autobahn.

LÆS OGSÅ:
Langturschauffør kom tilbage på vejen efter sygemelding

RS6 Avant Performance Nogaro Edition er lakeret i den specielle Nogaro Blue, kombinere man det med lidt ekstra kulfiber detaljer udvendigt. Er vi altså ude i en rigtig fræk blanding, front splitteren giver fronten det sidste skud steroider. Fælgene er selvfølgelig ikke små, 22″ ABT fælge er der blevet plads til.

0-100 km/t 3,1 sek… Det eneste vi håber, er at du har en frisk familie der ikke er bange for lidt kraftige accelerationer engang imellem.

Naturligvis er alles øjne rettet mod den næste generation af RS6 Avant. Det forventes at den kommende RS6 får lidt flere hestekræfter. Den nye RS6 vil efter alt og dømme være og finde på vejene i 2020.

[nggallery id=972]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.