fbpx

De 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer

Ultra hurtige stationcars til de kræsne familier

Der findes efterhånden ret mange hurtige “familiecontainere” på markedet. Her har vi samlet en lille guide til de hurtigste der findes på markedet lige pt., og en lille alternativ guide hvis pengepungen ikke rækker til en sprit ny familieracer.

5. Mercedes-Benz CLS 63 S AMG

De 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsUnder kølerhjelmen på denne CLS finder vi Mercedes’ 5,5-liters V8 bi-turbo med 577 Hk og 800 Nm. Det betyder at dette monster kører fra 0-100 km/t på blot 4,2 sekunder.

‘Shooting Brake’ betegnelsen står for en bil med faldende taglinje, døre uden vinduesrammer og stor bagklap, hvilket i bund og grund bare betyder at den er dyr i Danmark. Når der så bliver tilføjet AMG, bliver det ikke meget bedre.

[nggallery id=656]

4. Mercedes-Benz C63 S AMGDe 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Denne C63 S AMG er blot 0,1 sek hurtigere end sin kollega fra Stuttgart. Under
hjelmen på denne lækre vogn, finder vi en 4,0-liters V8 bi-turbo som yder 510 Hk og 700 Nm. o-100 km/t klares på 4,1 sekunder.
Den er ikke så stor som CLS-modellen,  og det betyder der er lidt mindre bagsædeplads og en smule mindre plads til alle svigermors ting. Men det betyder ikke noget, når den er hurtigere end CLS.

[nggallery id=658 images=0]

 

3. Porsche Panamera Turbo Sport Turismo

Endnu en vogn fra Stuttgart området, denne gang fra Porsche. Den blev præsenteret på Geneve Motorshow i marts. Under motorhjelmen finder vi en 4,0liters V8 twin-turbo, som yder 550 Hk og 770 Nm. 0-100 km/t klares på 3,8 sekunder.De 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Denne bil minder lidt om CLS Shooting Brake, på grund af formen på selve chassiet. Dog har Panamera’en nogle virkelig karakteristiske baglygter, hvor det røde baglys går hele vejen henover bagsmækken fra den ene lygte til den anden. Dette er en rigtig lækker detalje, der blandt andet også ses på den nye Porsche 911 model.

[nggallery id=659]

2. Audi RS6 Avant Performance

Så lykkes det Audi og snige sig ind på listens andenplads, efter massiv StuttgDe 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltestsart dominans på de forgående pladser. Under hjelmen på denne RS6 finder vi en 4,0-liters V8 bi-turbo
, som yder 605 HK og 750 Nm, mens 0-100 km/t klares på 3,7 sekunder.

Da dette er ‘Performance’ udgaven, yder den lidt mere end en standard RS6, der yder 560 HK. Dette må nok samtidig betragtes, som en af feltets mest rummelige biler.

[nggallery id=660]

1. Mercedes-Benz E63 S AMGDe 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Så nåede vi til listens førsteplads. Det er Mercedes’ helt nye E63 S AMG Stationcar. Under kølerhjelmen på denne sag, gemmer sig en 4,0-liters V8 bi-turbo der yder 603 hk og 850 Nm. Krydrer du det med Mercedes’ 4-Matic, bliver den skudt afsted fra 0-100 km/t på blot 3,4 sekunder.

Da Mercedes-Benz gik væk fra deres “gamle” V8 motor på 6,3 liter grundet regler om downsize og co2 udslip, var der mange som blev nervøse for at AMG-charmen omkring lyden, ville forsvinde. Men Mercedes’ har dog pillet lidt ved udstødningssystemet, så bilen får den helt rigtige AMG-lyd.

[nggallery id=661]

Alternativerne

Er pengepungen ikke til en af ovenstående biler, følger her fem billigere alternativer.

De er ikke så hurtige som de fem forgående, men hurtige nok til og tilfredsstille de fleste danskere. Både når det gælder plads og kraftoverskud.

VW Passat R36

De 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Den har et par på bagen, men det gør den bestemt ikke mindre fed. Det er VW’s velkendte V6 motor som her er lagt i passaten. 300 hk og 350 Nm 0-100 km/t klares på 5,8 sekunder.

Her kan du se mere til bilen, eller købe den.

 

 

Seat Leon Cupra

De 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Som forhandleren selv skriver det, skal du have den hurtigste familiebil i kvarteret. Denne Leon Cupra er en rigtig giftig sag. 300 hk og 380 Nm o-100 km/t klares på 4,9 sekunder.

Her kan du se mere til bilen, eller købe den.

 

 

 

Audi RS6

De 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Det her må være alternativernes fedeste motor den v10 der ligger under hjelmen yder 580 hk 650 Nm og går fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder. Det er også denne motor vi kender fra Lamborghini Gallardo

Her kan du se mere til bilen, eller købe den. 

 

 

 

Alpina B3

De 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Alpina er den dag idag. Registreret som selvstændigt bilmærke. De bygger deres biler på basis af diverse BMW modeller.

Denne Alpina B3 er bygget på en 3-serie. Under motorhjelmen finder vi en 3,0 – liters bi turbo der yder 409 hk 600 Nm 0-100 på 4,3 sekunder. Dette er ikke noget man ser hverdag, så vil man have noget ikke ret mange har. Så er dette noget man bør overveje.

Her kan du se mere til bilen, eller købe den.

 

 

 

Ford Focus ST

De 5 hurtigste familieflyttere på markedet og 5 billigere alternativer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests En top udstyret Ford Focus ST med en kraftfuld 2,0 liters turbo motor der sender den grå rakket afsted fra 0-100 km/t på 6,5 sekunder. Har man mod på og kaste sig ud i og hente en af disse biler hjem fra Tyskland. Får man virkelig meget sjov og køreglæde for pengene.

Her kan du se mere til bilen, eller købe den. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.