Foto: Téteghem. / © LR

I går landede der en nyhed på flere franske medier og ikke mindst sociale medier, da den verdensberømte ‘Batmobile’ har været udsat for et trafikuheld ved en motorvejsafkørsel på A16 i Holland.

Hvad der præcist er sket er lidt svært at finde ud af, men franske medier fortæller at Youtuberen Sebastien Delanney (Seb Delanney) sad bag rattet, da ulykken fandt sted.

https://www.youtube.com/watch?v=mkeUn1wJYR8

Sebastien var på vej fra London, hvor han havde kørt rundt og vist bilen frem, og på vej gennem tunnelen til Holland, hvor der fandt et ‘Cars N Coffee’ event sted. Men så langt kom han aldrig.

På motorvejsafkørslen på A16, blev den sorte ‘Batmobil’ påkørt af en Renault Scenic. Det betød at det ene forhjul knækkede af, og bilen fik større skader.

Der er dog ingen meldinger om tilskadekomne personer, men den Saudi-arabisk-ejede ‘Batmobil’, skal nok en tur på værksted, før den kommer ud og køre igen.

Ville på roadtrip i Europa

I en tidligere video har Sebastien Delanney fortalt, at han ville køre et roadtrip rundt i europa ombord på den verdensberømte ‘Batmobil’.

Bilen som har taget et år at opbygge i kulfiber i Sverige, er bygget på en Lamborghini Gallardo. Den har en 5,2-liters V10-motor og ejes af de to saudiarabiske brødre og grundlæggere af ‘Team Galag’, Sultan og Talal Al-Saud.

To gule Lamborghini Aventador SV optræder også i videoerne, men de har umiddelbart ikke været med i ulykken, men er blot stoppet som vidner til uheldet.

Bilen har for nyligt været i Danmark, hvor den befandt sig på parkeringspladsen foran AC Hotel Bella Sky. Billederne kan du se i galleriet herunder, og læse om det her.