Racerkører overlever ulykke, som splitter bilen op i to dele

Det er ikke nogen hemmelighed, at motorsport er en farlig liga. Derfor er bilerne meget ofte udstyret med sikkerhedsbure og andet form for sikkerhedsudstyr, i tilfælde af det skulle gå galt ved de høje hastigheder. Og i dette tilfælde kan man sige, at sikkerheden måske var med til, at lave racerkøreren overleve uheldet.

I denne video kører en rød Honda Integra og en blå Honda Civic dør mod dør, før de begge fortsætter ud over græsset, hvorefter den blå Honda Civic rammer et træ, og chaufføren ryger ud af bilen og lander ved siden af den røde Integra.

Men selvom bilerne er udstyret med høj sikkerhed, forhindrer det alligevel ikke den blå Honda Civic til at gå i to dele, under racet på Sunix Circuit i Den Dominikanske Republik, som lægger i Caribien, til dem der ikke var klar over det.

Chaufføren, Valentina Tomasello, var bag rattet i den blå Honda Civic. Og efter uheldet, kunne hun gå derfra uden større skader. The Mirror skriver dog, at hun på vej på hospitalet, bliver bevistløs. Dog var det ikke værre end, at hun kunne sende en besked fra hospitalssengen efterfølgende.

“Do not worry, I have a fractured right arm but am not in any danger. My head, my skull and my spine are fine. I love you all so much, thank you for your messages. I have been keeping an eye out for your phone calls,” skrev den Venezuelan racerkører, for at fortælle sine mange fans, at hun kun havde fået små skræmmer.

Se den vilde video øverst i artiklen!