Det er anden bil på kort tid, som får stjålet sine hjul i Københavns Lufthavn. Sidste gang vi blev opmærksomme på det, gik det ud over en svensk indregistreret Mercedes-Benz CLS Shooting Brake. Lufthavnen erstatter intet.

Det er Jeanette Christina Mikkelsen som har slået bilen op på Facebook, hvor hun fortæller at hende og kærestens Audi holder i Kastrup Lufthavn, og har fået stjålet sine hjul. Kæresten der er på vej hjem i flyet, aner intet, og kan blot vente sig en kedelig modtagelse når han lander i lufthavnen.

LÆS OGSÅ: Mercedes-Benz A-Klasse får stjålet hjulene på Amager

 

Bilen havde monteret et sæt originale og helt nye Audi A5/RS5 alufælge, som kan kendes ved at de er ‘dybe’ da de er af mønsteret “concave”, som betyder at designet på fælgen går meget indad. Vi har vedhæftet et billede af fælgene i galleriet i bunden.

Fælgene var monteret i helt nye Michelin Pilot Sport 4S dæk i størrelsen 255/35 ZR19. Der var monteret fire originale Audi ventilhætter på hjulene.

Ud over de mistede hjul, har Audien også fået flere skader. Tyven har f.eks knust sideruden, for at komme ind til fælgenes låsetop, som var i bilen af hensyn til hvis man kører flad og selv skal skifte hjulene.

Jeanette fortæller selv om episoden på sit opslag:

? DEL, DEL, DEL!!! ?

Fredag aften den 3/5 bliver jeg ringet op af Københavns politi. Vores elskede bil står i lufthavnen uden hjul og smadret vindue. ??
På dette tidspunkt sidder min kæreste ombord på flyet på vej hjem, og aner intet. ?

Bilen har stået i P-hus 12 ved Københavns lufthavn, hvor der både er vagt og videoovervågning.
Vi har anmeldt sagen både til Københavns politi?, og vores forsikringsselskab.

Der er blevet stjålet:
4x helt nye 19″ originale Audi A5/RS5 alufælge
(Bemærk: fælgene kan genkendes ved at de er concave/dybe og performance/letvægt så de vejer ikke ret meget.)
4x helt nye Michelin Pilot Sport 4S, 255/35 ZR19
Der sidder også 4 originale Audi ventilhætter, så her kan de også yderligere genkendes.

Bilen venter nu på at blive tilset af en taksator, da den er blevet skadet flere steder. ?

Finder i eller nogen i kender et godt tilbud på disse fælge, eller har hørt/set noget så hører vi eller Københavns politi gerne fra jer.”

Se de kedelige billeder af bilen, i galleriet herunder: