Seks ekstreme biler er samlet i København netop nu

Arh… Måske er det ‘kun’ tre af dem, som er ekstreme. Selvom den nye Ford Focus RS endnu ikke er hverdags-sight i gaderne i København.

Her til aften var vi forbi Hotel AC Bella Sky i København, hvor Team Galag har valgt at kigge forbi. De er i øjeblikket i færd med at køre deres “Snow Tour” gennem Danmark og Sverige, hvor de starter i København ved hotellet.

Der er ikke tale om det store opbud. Fem biler i alt. I feltet er der en gul Porsche 911 af ældre dato, en hvid BMW M6 V10 med en ny udstødning så den larmer som en sindsyg, den nye Ford Focus RS og så de tre mere ekstreme biler.

Her er der tale om en grå Mercedes-AMG GT-S med et voldsomt bredt bodykit og en gigantisk hækspoiler og en mindst lige så voldsom frontvinge.

Dertil er der den velkendte ‘Batmobil’, som er bygget på en Lamborghini Gallardo. Bilen er faktisk bygget på fabrikken i Ängelholm, hvor Koenigsegg holder til! Der er dog ikke lavet noget ved motoren, men det betyder ikke at den omkring 570-hestes Batmobil, ikke godt kan flytte sig.

Sidst men bestemt ikke mindst, er der den blå Praga R1R, som er noget af det tætteste på en rigtig racerbil til gaden, du kan komme. Den yder intet mindre end 330-390 hestekræfter og 530 Nm! Og det er altså en hel del, når bilen blot vejer 670 kilo!

Du kan nå dem endnu

Hvis du ikke fik begivet dig ud i aftenens regnvejr, så kan du nå det endnu. Bilerne holder parkeret foran Hotel AC Bella Sky helt frem til i morgen tidlig klokken 09:00, hvor bilerne vil fortsætte ud på deres rute til Stockholm.

Du kan følge med live fra Team Galag på Snapchat, ved at tilføje TeamGalag til din liste. Dertil kan du følge dem på Facebook lige her.

[nggallery id=640]