Den ordinære Volkswagen Golf er ikke engang blevet præsenteret officielt for verdenspressen endnu, før at spionfotografer har fanget den næste generation af Volkswagen’s Golf GTI, når den indtager Ringen.

Videoen viser en godt indpakket prototype, som bliver presset til det yderste rundt på Nürburgring, under de velkendte ‘Industry Pool‘, som er det tidspunkt af dagen, hvor bilfabrikanterne tester fremtidens biler, på den velkendte racerbane.

Ordinære model lanceres meget snart

Selvom Volkswagen har forsøgt at holde den nye Golf skjult, så er det allerede i starten af måneden lykkes nogle personer, at fange den nye bil, da Volkswagen var i færd med at optage en kommende reklamefilm, for den nye model.

Artiklen fortsætter under Facebook opslaget

https://www.facebook.com/ProStreetDKNyheder/posts/2560188777534835

GTI modellen er sat til at få sin lancering helt henne i 2020, og ud fra videoen kan man fornemme bilens kommende design, hvor at bilens bagende klart afslører, at der er tale om GTI modellen, som kan ses på de to udstødningsrør i hver side.

På fronten kan man fornemme et stort luftindtag hen over midten af bilen, mens der i siderne er blevet plads til små “vinger”, som skal hjælpe til med øget downforce og bilens aerodynamik.

Der har tidligere været rygter omkring, at den næsten Golf GTI blev elektrificeret hybrid bil, men det endelige produkt vil altså ikke ende op sådan.

Under hjelmen får den en 2,0-liters TSI motor med turbo, som forventes at yde lidt mere end 250 hestekræfter som udgangspunkt, mens der forventes at komme en performance variant med endnu mere power. Derudover kan der banes vej for en ny GTI TCR, med omkring 290 hestekræfter.

Den firecylindret turbomotor vil blive tilbudt med en seks-trins manuel gearkasse, eller en dobbelt-koblings syv-trins automatgearkasse mod en merpris.

Det siges at næste generation af Volkswagen Golf GTI ikke kommer som tre-dørs længere, da den slags biler er mindre praktiske, og er på vej ud af markedet fra flere fabrikanter rundt omkring. Dertil kommer der heller ikke en ny Golf Sportsvan på markedet, men det er nok også de færreste, som vil savne sådan en.

Det forventes at der bliver udgivet flere informationer om den kommende Golf GTI, når vi nærmer os lanceringen af den ordinære version i Oktober.

I galleriet herunder, kan du se den nye Volkswagen Golf GTI.