Kører i konvoj med en lang række andre nye Audi-modeller

Foto: Tobias Madsen / Tmadsen24 og Pro-Street.dk

Det er ved at være den tid på året, hvor de mange forskellige prototyper passerer Danmark. Det plejer at resultere i, at vi modtager tons af billeder fra de danske motorveje, når vores læsere og følgere har været hurtige med kameraet, og skudt nogle billeder. Det gælder også i dette tilfælde, hvor vores skribent Tobias Madsen var skarp, da den kommende Audi SQ8 og en lang række andre nye modeller, kom kørende i København her til aften.

Audi SQ8 får op mod 500 hestekræfter

Den kommende Audi SQ8 er ikke præsenteret officielt endnu, selvom den også tilbage i juni og juli blev spottet flere gange omkring Nürburgring, helt uden camo som i dette tilfælde. Måden man kan kende den mere sportslige variant, findes blandt andet i kabinen med de store S-Sportssæder med integreret nakkestøtter, samt ikke mindste de fire afgangsrør bagpå.

Denne hvide prototype skiller sig ikke synderligt ud fra den normale Q8 model, men den har alligevel lidt sportslige detaljer.

Under hjelmen kommer den med to vidt forskellige motorer, alt efter hvor i verden den bliver solgt, lidt som det skete med den gamle SQ5. Når den lander på markedet, vil den få en 4,0-liters V8 diesel motor, som yder 429 hestekræfter. Det er samme motor vi kender i Audi SQ7 og Bentley Bentayga Diesel. Sammen med en elektrisk motor øges poweren, og bilens Nm hæves til 900 Nm allerede fra 1.000 omdrejninger.

I Amerika hvor benzin er brændstof-kongen endnu, forventes Audi SQ8 at lande på markedet med en nedgraderet turboladet 3,0-liters TFSI motor, hvor ydelsen ikke kendes endnu. Og synes du det lyder kedeligt, så er der gode nyheder – Audi laver nemlig også en RS Q8 variant, som kommer med en tørstig V8!

Audi SQ8 lander formentlig på markedet inden 2018 er slut. Vi kender ikke prisen endnu, og vil man have den noget mere aggressive RS-variant, så må man vente til engang i 2019. Prismæssigt vil den nok lægge noget under den tilsvarende Lamborghini Urus.

LÆS OGSÅ: Opråb! Ser du prototyper? Så send dem til os

Større konvoj af prototyper samlet i København

Da Tobias kom gående og de mange biler kom kørende, er der blandt den store samling af Audi-modeller, flere nye varianter.

Blandt de mange biler kan vi se den nye Audi A4 Avant samt en Audi S4 Avant.

Derudover kan vi se den nye Audi A6, som muligvis er en S6 Sedan. Eller Limousine, på Audi-sprog. Det kan næsten anes, at bilen har dobbelt udstødning i begge sider, hvilket må betyde, at det er en S-Variant.

En Audi A3 eller muligvis den nye A1 i en elektrisk udgave, er også blandt de mange prototyper. Det ligner ikke den har en synlig udstødning, og fælgene er ikke de typiske “performance-fælge”.

Bilerne blev fulgt af to Volkswagen Caravelle, som er stoppet til med testudstyr og skærme. Ligeledes følges de af en sort Audi A8 og en sort Audi S7 Sportback, ligesom da vi spottede dem samme sted, sidste år.

Ser du selv samme konvoj eller andre prototyper, så tag straks billeder og send til os! Du kan sende via Facebook her, eller på mail: Info@Pro-Street.dk.

– Vi er i gang med at undersøge med vores eksperter, hvad det præcist er for nogle modeller under den tildækkende camouflage.

[nggallery id=979]