Normalt når vi ser prototyper i København, så er de pakket ind i folie som får bilerne til at skille sig rigtig meget ud fra mængden. Men en skarp læser, vores skribent Tobias Madsen, sendte os et tip, da han og en ven var i København og pludselig spottede den nye Porsche Taycan.

Bilen var ellers forsøgt gemt godt væk i trafikken i og med, at folien denne gang var sort. Man havde tilføjet falske udstødninger på elbilen, og pakket den ind i sort folie rundt om bilens designelementer, samt sat falske forlygte klistermærker på lygterne så lygterne så anderledes ud. Men det var altså ikke nok til, at bilen kunne smutte forbi de skarpe drenge, i København.

Vi var tilfældigvis i området selv, og satte derfor efter hvilket resulterede i artiklens billeder og videoklip.

LÆS OGSÅ: Ser du en prototype? Så tip os!

Mere end 20.000 har lagt billet ind

Den nye Porsche Taycan elbil, er ikke præsenteret endnu og der er ikke mange officielle detaljer ude om bilen. Men efter tre og et halvt år, hvor bilen blev præsenteret officielt under dæknavnet, Mission E Concept, har 20.000 kunder allerede lagt billet ind på et eksemplar af bilen.

Porsche Taycan får verdenspremiere i september, som formentlig bliver på dette års Frankfurt Motor Show. Derudover satser man ben hårdt på, at elbilen kommer på markedet inden slutningen af dette år.

Selvom vi endnu ikke ved meget om den kommende Porsche Taycan, så har det ikke afholdt 20.000 personer fra at lægge billet ind på den. Det koster 2.500 Euro, at komme på ventelisten.

For at mindske ventetiden på den lange liste, har man fra Porsches side allerede øget kapaciteten i produktionen, længe før bilen overhovedet er sat i produktion.

Får 600 hestekræfter

Detaljerne på Porsche Taycan kender vi allerede. Den får to elektriske motorer, som i en kombineret hær yder over 600 hestekræfter.

Med en fuldt opladet batteripakke, vil bilen kunne køre mere end 510 kilometer på en opladning. Og den kører stærkt! Da vi skulle følge med prototypen, skulle vores bil have fuld pedal mens Taycan nemt trak stille fra.

Takket være det massive moment i bilen, kan den trække fra 0-100 km/t på mindre end 3.5 sekunder. Til sammenligning skal man helt op i en Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, for at finde en som klarer samme sprint, på 3.4 sekunder.

En fed feature på bilen bliver, at det kun tager fire minutter at lade batterierne op til at få en kapacitet på intet mindre end 100 nye kilometer. Så begynder det altså at blive brugbart til hverdagsbrug!

Når elbilen Porsche Taycan kommer på markedet, kommer der senere også en mere praktisk version af bilen. Der er allerede blevet spottet en “Sport Turismo” stationcar variant som prototype, og så er det blevet bekræftet at der kommer en Taycan Cross Turismo, som er en hævet version til mere ‘offroad’ behov.