Vi har modtaget læserbilleder af den kommende BMW X4M, der spås at få motor fra M4!

Følgende billeder er indsendt af en af vores læsere. Billederne er taget på motorvejen i Sydfrankrig, da vores læser var på vej mod lufthavnen. Han var hurtig med kameraet, og formået at få denne video og billeder af prototypen! (Video kommer senere)

Første generation af BMW X4 var lidt en bil, som for de fleste virkede overflødig. Og trods sit udseende og størrelse, havde den overraskende gode køreegenskaber, lækker performance og en behagelig komfort, samt rå power i M40i-varianten.
Til trods for de mange BMW-fans der nu kunne se deres mærke gå hen mod en retning de ikke ønskede, så solgte bilen nok til, at der nu er en generation to på vej.

Med den nye variant kommer der også en 100% fuldbyrdet M-variant, BMW X4M, som bliver den første af sin art. Og ud fra billederne ser det ud til, at bilen er blevet ændret en hel del, til forskel fra den model, som BMW X4M erstatter.

Måden man kan se at denne variant er en rigtig M-model, er ved udstødningen. Alle BMW’s M-modeller har dobbeltudstødning i hver side, som normalt ellers er placeret inde midt på bilen.

Vores læser fortæller, at det var tydeligt at høre, at bilen var en M-variant, til trods for at der ikke var mange ting, som skiller prototypen ud, fra den ordinære BMW X4.

På billederne kan vi ane ud over udstødningerne, at prototypen har en lille hækspoiler og tagspoiler, samt en bagkofanger med aerodynamiske detaljer i siderne. Fælgene ser ud til at være nogle 21-tommer store hjul, der nænsomt skjuler nogle store bremseskiver inden under. Når BMW X4M lander på markedet for alvor, skal vi nok regne med en sporty udgave med masser af fede detaljer.

Designmæssigt ser det ud til at bilen bliver mere elegant og ikke nær så ‘frø’-agtig i sit design, trods den nærmest stadigvæk har en form som et æg. Fronten ligner meget den nye BMW X3, kan vi se ud fra andre spionbilleder af samme slags prototype.

Der fås ikke mange informationer endnu omkring bilen, men hvad vi ved, så skulle den dele motor med BMW M4! Så derfor kan du forvente en turboladet 3,0-liters benzin motor med omkring 425-445 hestekræfter.

Selvom BMW tidligere har været ude og fortælle, at man ikke ønsker at lave nogle high-performance udgaver af sine mindre SUV’er, så har konkurrenterne alligevel bygget videre på deres, så man derfor ikke længere kan se gennem fingre med dette marked.

Der er ingen dato for hvornår bilen kommer til salg, men vi kan forvente at se den hos forhandlerne tidligst i slutningen af året. Det forudsiges dog, at den får sin debut til efteråret, og derefter kommer i forretningerne i foråret 2019. Det forventes dog at vi ved meget mere om bilens detaljer, når BMW X3M rammer markedet, da de to biler med stor sandsynlighed deler masser af den samme teknologi.

[nggallery id=755]