En større konvoj af VAG-testbiler blev set i København. Vi fandt dem, og fandt en S7 uden camo!

Et tip fra en læser om at en stor konvoj af VAG-testbiler var blevet set i København (artikel kommer senere), førte os til samlingen af testbiler og prototyper, som blandt andet indeholdt en 2018 Audi S7 Sportback, uden det typiske prototype camouflage.

Du skal være skarp for at opdage, at det er den næste Audi S7 Sportback, for der er umilddelbart ikke meget som skiller den ad, fra den nye ordinære Audi A7 Sportback. Fronten er lidt mere aggressiv på kofangeren, og på bagenden har den fire udstødninger.

Om der er tale om en meget tidlig prototype af den næste Audi S7 Sportback, og der derfor ikke er de støre ændringer fra den ordinære version, ved vi ikke. Men vi forventer, at der bliver mere lir over den næste S7, end denne prototype afslører.

Tidligere er der ikke blevet spottet en S7 uden sløring på – men det har vi så lige sørget for, at der nu er.

En aggressiv front og LED lysbar er nogle af højdepunkterne ved S7

Designet på den nye Audi S7 bliver mere skarpt end den nuværende model, hvor den arver en helt masse design elementer fra den nye Audi A8. Det gør den mere sporty i sit udseende.

Hele bagenden har fået en overhaling. Noget af det mest mærkværdige er den kæmpe store baglygte i LED, som går fra den ene side til den anden tværs hen over bagenden.

Den nye Audi A7/S7 bliver bygget på den nye Volkswagen MLB Evo platform. Biler som den næste Audi A4 og Lamborghini Urus, deler ligeledes samme platform.

Hvad den næsten Audi S7 får af motor, er endnu uvidst. Men det spås at den kommer med den 2,9-liters biturbo V6 fra Porsche Panamera 4S, som yder et sted omkring 440 hestekræfter. Det gør, at 0-100 km/t klares på 4,5 sekunder. Det rygtes ligeledes at der kommer en variant med en 4,0-liters V8, med omkring 460 hestekræfter.

På interiørdelen forventes det at masser af teknologien fra A8 kommer med over i S7. Det betyder blandt andet assistenter som Traffic Jam Assist, parkeringshjælp samt det store virtuelle Audi cockpit.

Audi A7 fik sin debut til Frankfurt Motor Show i September, men hvornår S7 kommer på markedet er endnu uvidst.

[nggallery id=756]